Help Lars bij zijn omscholing tot judoleraar

Help Lars bij zijn omscholing tot judoleraar | Geld inzamelen
 
 
Help Lars bij zijn omscholing tot judoleraar

Beste lezers en donateurs,

Mijn naam is Lars Hoogeboom, ik ben 27 jaar oud, vader en samenwonend met mijn vriendin Marit en ons zoontje Jannik. Mijn vriendin en ik zijn, zonder ook maar enige vorm van twijfel, stellig van mening dat Jannik ondanks zijn verstandelijke beperking het meest prachtige en lieve kind in deze wereld is. Daarom zijn wij zoals het echte ouders betaamt vastbesloten om hem met alle liefde die wij voor hem in ons hebben op te voeden en willen hem een zo goed mogelijk leven bieden ondanks dit de nodige aandacht, tijd en energie vergt. Sinds de komst van Jannik heeft Marit in gezamenlijk overleg besloten, min of meer gedwongen door de situatie, haar werkzaamheden als tandartsassistente naast zich neer te leggen zodat zij de volledige zorg in huis op zich kan dragen.

Tijdens mijn afstudeerjaar beviel Marit van Jannik en dat maakte onze situatie toendertijd niet makkelijk. Ondanks dat wij voor een enorme uitdaging stonden ben ik ruim tweeëneenhalf jaar geleden afgestudeerd en sinds één jaar werkzaam als sociaal pedagogisch hulpverlener. Tijdens de komst van Jannik was het ontzettend lastig om het vaderschap te combineren met mijn studie. Bovendien was ik vanwege de studielast vaak niet in de gelegenheid om te werken. Hierdoor heb ik mijn studielening verhoogd en dit bracht mij in staat om op financieel vlak een bijdrage te leveren. Ondanks veel strubbelingen behaalde ik mijn Bachelor of Social Work maar sloot mijn opleiding wel af met een enorme studieschuld die ik op dit moment, boven alle andere maandelijkse lasten, aan het afbetalen ben.

Doordat de lage baangarantie binnen de zorg werd ik uiteindelijk na het behalen van mijn diploma gedwongen om elders werk van een respectievelijk lager niveau buiten mijn kennisgebied te verrichten èn om geld buiten het leenstelsel van DUO te lenen. Na ruim een jaar zoeken ben ik er alsnog in geslaagd om werk te vinden als persoonlijk begeleider op een 24-uurs voorziening in Rotterdam.

Waarom vraag ik om een donatie?

Ik ben op dit moment als enige ouder ruim vijftig uur per week werkzaam en naast mijn reguliere baan als SPH’er ook actief als spoelmedewerker. Hierdoor heb ik mijn sportieve activiteiten als judoka en andere hobby’s stil moeten leggen. Het vaderschap heeft mij ontzettend veel vreugde en dankbaarheid gegeven en daarom weiger ik teneergeslagen te denken maar onze huidige financiele situatie is, in alle eerlijkheid, kommer en kwel. Bovendien is Marit op dit moment 19 weken in verwachting van ons tweede kind dus het ziet er naar uit dat zij voorlopig nog niet kan werken.

Mijn omscholing tot judoleraar in 18 dagen

Ik ben sinds mijn zesde judoka en ik bezit de 2e dan. Tijdens mijn carrière heb ik meegedaan aan toernooien, binnen en buiten Nederland en sinds het behalen van de 1e kyu ben ik ook als assistent betrokken geweest bij het trainen van junioren variërend van de 6e tot aan de 4e kyu. Desondanks ben ik op dit moment nog geen gekwalificeerd judoleraar en daar hoop ik verandering in te brengen. Om judoleraar als beroep uit te kunnen oefenen heb ik het certificaat judoleraar A4  nodig. Deze opleiding duurt 18 dagen en start in september. Na het behalen van dit certificaat kan ik werken als judoleraar eenvoudig combineren met mijn huidige werkzaamheden en aanzienlijk meer verdienen zodat ik beter voor mijn gezin en zieke zoon kan zorgen.

Ondanks de opleiding een uitgewezen kans is om ons leven drastisch te verbeteren kost de opleiding €1130 en tot mijn frustratie ben ik niet in staat om dit te bekostigen, ook niet op afbetaling. Ik vind het persoonlijk niet makkelijk om gunsten te vragen maar moet in alle eerlijkheid toegeven dat niet alles alleen lukt en ik hoop, met mijn verhaal in achtneming, van harte op uw donatie van. Donaties zijn welkom in alle vormen dan ook, zeer zeker ook voor Jannik.

Indien ik genoeg donaties binnenhaal zal ik iedereen ter zijner tijd van mijn aanmelding en het vervolg van de opleiding op de hoogte houden. Ik hoop geïnteresseerde donateurs na het behalen van mijn judocertificaat een gratis workshop aan te bieden en indien gewenst een gratis les mee te laten draaien.

 Met vriendelijke groet,

 

 Lars Hoogeboom

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.130,00
0%

Deze actie is gesloten.