Help Lady Letters Buddy aan promotiemateriaal

Help Lady Letters Buddy aan promotiemateriaal | Geld inzamelen
 
 
Een buddy voor slachtoffers van huiselijk geweld

Slachtoffers van huiselijk geweld kunnen het niet alleen aan! Lady Letters koppelt ervaringsdeskundige buddy's aan vrouwen die uit een huwelijk met psychisch- of lichamelijk geweld komen. Graag willen we elke vrouw die het nodig heeft bereiken. Hiervoor hebben we promotiemateriaal en advertentieruimte nodig. Helpt u Lady Letters mee om dit zeer belangrijke doel te bereiken?

 

Lady Letters Non Profit – Een Buddy voor elke powervrouw

Lady Letters Non Profit coördineert de krachtige koppeling tussen de Lady Letters Buddy en de vrouw die uit een huwelijk met partnergeweld (op wat voor manier dan ook) is gestapt.

Om de tafel met ex

Na de scheiding moet de vrouw juridische zaken regelen met haar ex. Deze situatie is zwaar en brengt psychische schade aan. Lady Letters Non Profit heeft een netwerk van ervaringsdeskundigen, de Buddy’s, De Buddy geeft de vrouw extra zelfvertrouwen en staat achter haar.

Grootst mogelijke zorg

Lady Letters Non Profit probeert met de grootst mogelijke zorg de Buddy’s te koppelen aan vrouwen die hulp nodig hebben. Er wordt rekening gehouden met leeftijd, woonplaats en overeenkomsten in gezinssamenstelling. Buddy’s zelf krijgen begeleiding en hebben recht op een gratis Lady Letter consult om krachtig te blijven.

Lady Letters

Lady letters Non Profit is een onderdeel van Lady Letters. Lady Letters geeft vrouwen door middel van een kort consult én een zeer persoonlijke “letter” de kracht en energie om zich door moeilijke momenten heen te slaan. Denk daarbij aan een scheiding, een moeilijke opdracht, een lastig gesprek of een presentatie.

Meer informatie

Wie nog grondiger geïnformeerd wil worden over Lady Letters Non Profit, kan het best contact opnemen met: Nienke Buiskool Leeuwma of Monica Ros.

Nienke Buiskool Leeuwma

06-22222765 - nienke@ladyletters.nl

Monica Ros:

06-33055523 - monica@ladyletters.nl

 

www.ladyletters.nl/ lady-letters-non-profitEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 185,00
Doel: € 1.000,00
18%

Deze actie is gesloten.