Help La SteSa naar het WK!

Help La SteSa naar het WK! | Geld inzamelen
 
 

Dansschool La SteSa klaar om te knallen op het WK!

Van dansschool La SteSa Entertainment is er een grote groep dansers geplaatst voor het Wereldkampioenschap Streetdance van United Dance Organisation in Blackpool Engeland. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. De niveaus lopen van beginner, naar novice, naar intermediate met als eindpunt advanced. Telkens als je iets wint op een NK, EK of WK, kan je doorstromen naar een hoger niveau. 

De volgende solo’s, duo’s en teams van La SteSa zijn na het NK van 22 en 23 mei in Eemnes gelijk geplaatst voor het WK, omdat ze hier een 1e, 2e of 3e plek wisten te behalen: 

Solo onder de 8 jaar: Jaidey Schröder
Solo over de 18 jaar beginner Lucas van der Laan
Duo onder de 16 beginner: Fay van Dalen en Esila Ince
Duo over de 18 jaar beginner: Sem Icin en Berna Arabaci
Team over de 18 jaar intermediate: La Funk 
Twee andere teams van de dansschool, La Chaotics en La Fuega, waren niet gelijk door naar het WK, maar wel naar het EK in Duitsland van 18 t/m 21 mei. Zij zullen daar alsnog een plek proberen te veroveren voor het WK. 

Om ook daadwerkelijk naar het wereldkampioenschap te kunnen gaan met alle dansers, heeft de dansschool sponsors nodig die willen helpen om de kosten van de vliegtickets, de entreetickets en het verblijf te bekostigen. Wilt u de dansers graag een handje helpen? Doneer dan hier een bedrag. Alle beetjes helpen! 
Liefs,

La SteSa 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
33 donaties
€ 644,00
Doel: € 8.500,00
7%