Help Krachtvrouwen voortbestaan!

Help Krachtvrouwen voortbestaan! | Geld inzamelen
 
 
De coronacrisis heeft Krachtvrouwen geraakt.

Sinds afgelopen maart heeft Krachtvrouwen Oude Westen hinder moeten ondervinden van het Corona virus. Wij zijn sinds maart enkele maanden gesloten geweest t/m augustus. 

Ons pand is een plaats die niet alleen verbroedering creeert, maar ook een plaats waar de buurtbewoner zich veilig en prettig voelt. Het is een plaats waar samenkomst, respect en een luisterend oor voor alles en iedereen centraal staan. 

Het onderhoud en het behoud van het pand is een zeer dure opgave. Het is zo van waarde dat we in dit pand ons werk kunnen doen en het dient ook een hoger maatschappelijk doel, namelijk dat dit pand veel betekend mbt activiteiten en het aansterken van kansarmeren in de wijk. Vanuit hier volgen zij o.a diverse trainingen die hun positie in de samenleving krachtiger maken. 

Wij hebben dringend financiële steun nodig en jij kunt ons daarbij helpen. Iedere euro telt mee.

Het geld wordt geinvesteerd in de aanschaf van materialen, de organisatie van activiteiten, de betaling van het pand, de elektriciteit en het doen van boodschappen voor kansarme gezinnen in de wijk en eenzame jongeren, alleenstaande ouders. 

Er wordt ook mentale ondersteuning geboden aan mensen die slachtoffer zijn geweest van het Corona virus en vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld en of andere mentale problemen die als traumatisch ervaren kunnen worden. 

Als je een donatie wilt geven, zijn we je daar enorm dankbaar voor en jou steun komt ten goede aan de harten van onze wijk. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
71 donaties
€ 2.625,00
Doel: € 10.000,00
26%