Help kinderen in Tiouw Indonesie engels leren

Help kinderen in Tiouw Indonesie engels leren | Geld inzamelen
 
 
Engelse les in Tiouw, kostenloos

In 2016 waren mijn man en ik op vakantie in het dorpje Tiouw op het eiland Saparua Indonesie. We hadden veel jongeren gesproken maar helaas spreekt de meerderheid geen engels. Hierdoor was contact maken en communicatie met mijn man niet mogelijk. Dat vond ik best een grote tekortkoming, zeker in deze tijd, en betreurde des te meer dat de (lokale) overheid geen aandacht aan geeft. 

Er zijn wel mogelijkheden om de cursus te volgen maar dat is voor een gemiddeld gezin niet te betalen...en bovendien moet men dan buiten het dorp gaan. Nog meer kosten dus

Met twee van de docenten aldaar zijn we samen dit project begonnen. Zij geven sowieso engels

taalles. Ik vind dat belangrijk omdat engels nu eenmaal een wereldtaal is. Goed voor je ontwikkeling en voor je toekomst. En zeker zo prettig als er bezoek van buiten is in het dorp, dat de weg om met elkaar te communiceren probleemloos bewandeld kan worden. In febr 2017 begon ik met dit project en nu 6maanden verder is het een enorme succes. En steeds meer ouders sturen hun kinderen naar deze les. De docenten ontvangen een vergoeding hiervoor, zij het vanuit prive wegen. Gezien het belang van dit initiatief, ben ik van mening dat dit project op een bredere vlak financieel ondersteund kan worden.

De vergoeding voor de docenten, lesmaterialen, tafels voor de kinderen en docent, dat kost natuurlijk wel geld. Daarom vraag ik uw hulp en steun. Help kinderen uit Tiouw en wie weet trekt dit initiatief andere dorpen aan. Dankzij uw steun helpt u mee aan de ontwikkeling van een kind van wie de ouder(s) niet bij machte zijn het te doen.

Voor uw steun zeg ik u uit het diepste van mijn hart heel veel dank! God bless you🙏🏼

 

Liefs Mien Limaheluw

Looweg 34

7641 BH Wierden

0624498043

limaheluw59@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 1.127,00
Doel: € 2.500,00
45%

Deze actie is gesloten.