Help kinderen in Ghana aan veilig schoolmeubilair | Geld inzamelen
 
 

Help kinderen in Ghana aan veilig schoolmeubilair

Studerende meubelmakers naar Ghana voor veilig schoolmeubilair.

Wij zijn Joeri Monster en Rowan de Jong. Wij zijn 22 jaar oud en studeren op dit moment voor ondernemend meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer aan het Hout- en meubileringscollege in Amsterdam. Op dit moment zitten wij in ons tweede leerjaar.

In samenwerking met stichting De vliegende meubelmakers gaan wij in juli 2019, voor 3,5 week, vrijwilligerswerk doen in de sloppenwijken van Accra, Ghana. Voor de stichting Bokemei gaan wij aan de slag om de scholen te voorzien van veilig en ergonomisch schoolmeubilair. Daarnaast willen wij de bevolking leren om zelfstandig meubels te maken en zelfvoorzienend te worden in het onderhouden van deze meubels als wij weer naar Nederland terugkeren. 

Met het geld wat wij proberen in te zamelen gaan we onder andere hier in Nederland op zoek naar handgreedschap, wat wij in Ghana gaan gebruiken en wat ook bij de bevolking achterblijft om ze het zetje in de rug te geven, wat ze nodig hebben op weg naar een betere, veilige en zelfvoorzienende toekomst. Ook gaan wij met de lokale bevolking naar de houthandel om hout te kopen voor onze meubels en onze kennis over te dragen.

Voor bedrijven die een bedrag van €50 doneren aan de vliegende meubelmakers stichting plaatsen zij uw bedrijfsnaam onder de donateurs van ons project. Bij een bedrag van € 250 komt u met uw naam en logo van uw bedrijf op onze shirts te staan die wij tijdens de reis zullen dragen.

Voor meer informatie over stichting Bokemei, breng een bezoekje aan de website http://www.bokemei.nl/

Steun ons, iedere bijdrage helpt!

 

joerim1710@gmail.com

rowandejong1996@hotmail.com

 

Rowan en Joeri
11-02-2019

Beste allemaal,

Wij willen jullie bij deze onwijs bedanken voor de eerste donaties. Met dit geld kunnen we erg veel kinderen al blij maken. Sinds dit weekend is onze actie ook overgenomen door diverse media uit de bollenstreek. We staan nu bijvoorbeeld op Inteylingen en vanavond 11 februari tussen 1800 en 1900 uur zijn wij te horen op Radio Bo.

Nogmaals hartelijk dank en wij hopen door vele malen te delen een nog mooier bedrag te kunnen bereiken die wij aan Ghana kunnen besteden. 


 

Laat een reactie achter

42 donaties
€ 930,00
Doel: € 4.000,00
23% / 52 dagen te gaan