Help kinderboerderij t'Langoortje in Medemblik

Help kinderboerderij t'Langoortje in Medemblik | Geld inzamelen
 
 
kinderboerderij t'langoortje in Medemblik heeft uw hulp nodig!

Kinderboerderij 't Langoortje is een kinderboerderij in het Westfriese Medemblik. De boerderij is gevestigd op een prachtige locatie: tussen park met speeltuin, kasteel Radboud en het IJsselmeer in. 't Langoortje wordt volledig door vrijwilligers beheerd.
Kinderboerderij t'Langoortje is begin dit jaar zwaar getroffen door de vogelgriep uitbraak. Zij hebben al hun vogels moeten laten ruimen en is een korte tijd afgesloten geweest voor publiek. Het publiek mocht wel op het terrein maar niet in de binnenstallen. De vrijwilligers zijn zich met hart en ziel blijven inzetten en uiteindelijk mochten er nieuwe vogels op t'Langoortje komen. Voor de vogelgriep uitbraak, heeft de kinderboerderij ook nog eens een paar dieren moeten laten inslapen vanwege ouderdom of ziekte. Hierdoor was de hoeveelheid dieren sterk afgenomen. Inmiddels heeft de kinderboerderij weer nieuwe dieren, want wat is nou een kinderboerderij zonder dieren?!
Om de vijver voor de watervogels willen ze nu een omheining laten maken voor de veiligheid van de jongste bezoekers. Hier is echter geld voor nodig en deze hoeveelheid geld is er niet. He gaat maar liefst om €6000,-. Daarnaast zijn er ook nieuwe vrijwilligers nodig om kinderboerderij 't Langoortje draaiende te houden om dieren te blijven verzorgen en er afgewisseld kan worden onder de vrijwilligers.  Waardoor niet iedere dag dezelfde personen verantwoordelijk zijn om de dieren te verzorgen, al doen deze mensen dit met veel liefde. Wilt u deze kinderboerderij helpen het terrein nog veiliger te maken of een nieuwe collega worden.
Uw hulp is belangrijk! 
lieve groetjes van de dieren en het vrijwilligersteam van kinderboerderij t'Langoortje in Medemblik.
 

Celine Wildenburg
01-06-2018

Hallo,

Wat voelen wij ons gesteund voor onze mooie kinderboerderij!

De einddatum van deze doneeractie heb ik naar een andere datum gezet. We zijn goed op weg met steun van iedereen!


19 donaties
€ 315,00
Doel: € 3.000,00
10%

Deze actie is gesloten.