Help Kiki mee op Sea Ranger Bootcamp

Help Kiki mee op Sea Ranger Bootcamp | Geld inzamelen
 
 
Kiki is uitgekozen voor de SeaRangerBootcamp, alleen het financiële gedeelte nog..

HELP! Over een paar weken is het zover, na een aantal strenge selecties mag mijn zusje Kiki(19) door naar de bootcamp van Sea Rangers (intern voor 5 weken!)

helaas zijn er binnen ons gezin weinig financiële middelen om kiek hierin te ondersteunen, daarom heb ik deze pagina voor haar aangemaakt! Ik gun het haar deze kans, deze mooie ervaring & natuurlijk die kans op een baas als Sea Ranger

Als ze het geld niet voor de 19e van deze maand heeftd kan de haar plan helaas niet doorgaan! De actie heeft dus een beetje haast..

Op de Facebook pagina ‘ Sea Rangers Bootcamp’ staat nog een mooi filmpje over de selectie, hier komt Kiki ook een paar keer in terug!

Wat is het Sea Ranger Bootcamp?
Het Sea Ranger Bootcamp is een unieke kans voor jongeren tussen de 18 en 29 jaar om binnen korte tijd een enorme schat aan opleidingen en ervaring op te doen. Binnen 5 weken krijg je 20 korte maritieme opleidingen, waarin jij diploma’s en certificaten behaalt. Ook heb je kans om daarna Sea Ranger te worden, waarbij jij je inzet voor het beschermen van de zee én doe je werkervaring op in verschillende maritieme vakgebieden.

wat kost het?
Als je geselecteerd wordt voor deelname aan een bootcamp vragen we je een eigen bijdrage te betalen. Voor 2018 is dat € 2.000 excl. btw (€ 2.420 incl. btw). Dit is inclusief accommodatie, maaltijden en alle trainingen (met een marktwaarde van ongeveer € 20.000) maar exclusief een eenmalige bijdrage voor bootcampkleding (t-shirts en overalls a € 80,-) en eventuele extra consumpties voor eigen rekening.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 95,00
Doel: € 2.420,00
3%

Deze actie is gesloten.