Help kiki mee haar droom uit te laten komen

Help kiki mee haar droom uit te laten komen | Geld inzamelen
 
 
Help een meisje binnen jeugdzorg mee haar dromen en doelen te behalen

Ik ben deze doneer actie gestart omdat ik zelf als ervaringsdeskundige werk binnen jeugdzorg. Ik kom hierdoor veel jongere tegen met hun eigen verhaal. Het verhaal van kiki greep mij zo aan omdat het veel lijkt op mijn eigen verhaal. 


Kiki’s verhaal 

Kiki is een meisje van net 18 jaar oud. Toen zei 14 was is door bureau jeugdzorg uit huis geplaatst omdat het thuis niet veilig was. Haar moeder had last van depressies en kon daardoor niet voor haar zorgen. Kiki is van instelling naar instelling naar pleeggezinnen verhuisd omdat ze geen goede plek voor haar konden vinden. Kiki zelf heeft namelijk geen zorgvraag of hulp nodig. Momenteel woont ze woont bij haar oma omdat ze sinds haar 18e verjaardag niet meer binnen kamertraining mocht wonen. Ze is op straat gezet en hoopt nu eigenlijk snel een woning toegewezen te krijgen. Maar wegens haar leeftijd en inkomsten word dit erg lastig. 


Kiki is een meisje die erg hard werkt om haar dromen werkelijkheid te laten worden. Ze gaat naar school en probeert daarnaast in de ochtenden wat bij te verdienen door schoon te maken bij mensen thuis. Haar droom is om haar eigen kledingwinkel te openen. Daarnaast heeft zij nooit de mogelijkheid gehad om te sparen voor haar toekomst. Nu dat ze op straat is komen te staan moet ze alles zelf op nieuw opbouwen. En als ze binnenkort een woning toe gewezen krijgt zal deze ook ingericht moeten worden. Wegens haar leeftijd valt ze net tussen wal en schip en kan de gemeenten ook niks voor haar betekenen. Omdat ik vind dat ze al genoeg tegen slagen heeft gehad in haar onrustige jeugd wil ik haar graag op weg helpen, helpt u ook mee? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.