Help Kasumba

Help Kasumba | Geld inzamelen
 
 
Doneer voor ernstig ziek jongetje in Oeganda.

Sinds 2011 kom ik in Uganda om vrijwilligerswerk te doen.
Elke keer als ik daar ben raken mij de verhalen van jonge moeders en hun kinderen. 

Van 14 tot 25 oktober 2017 was ik weer in Uganda. Ik heb daar een verhaal gehoord over een jongetje die dringend hulp nodig heeft. Het jongetje is 2 1/2 jaar oud en heeft een broertje van 1 jaar. De moeder heeft geen enkele vorm van inkomen. Dit éénouder gezin woont in een sloppenwijk in Kampala Uganda. Het jongetje van 2 jaar heeft dringend een operatie nodig. Hij heeft al een tijdje in het ziekenhuis gelegen maar omdat moeder geen medicijnen kan betalen moest hij weer naar huis. Zijn hele lichaampje is pijnlijk en hij heeft een opgezwelde balzak. Voor er een operatie kan plaatsvinden moet er eerst gezorgd worden dat hij aansterkt en dat zijn woonomgeving verbeterd.

Het geld wat binnenkomt voor dit jongetje gaat rechtstreeks naar Uganda naar een Sociaalwerker en zij zorgt dat de spullen die nodig zijn worden aangeschaft.

Helpt u mee om het bedrag bij elkaar te brengen. Met dit bedrag redden we een leven en een gezin heeft weer een toekomst.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 35,00
Doel: € 750,00
4%

Deze actie is gesloten.