Help Karin in Malawi

Help Karin in Malawi | Geld inzamelen
 
 
Hulp en onderwijs in het armste land van de wereld Malawi

Zes jaar geleden is Karin uitgezonden naar Malawi. Karin mag het evangelie brengen en praktische hulp bieden in en rond het dorpje Kalulu. Naast het evangelie helpt ze de mensen om met de huidige middelen hun land te bewerken en zo betere opbrengst (dus eten) te genereren. Zo gaan woord en daad hand in hand. Ze werkt als vrijwilliger voor stichting Stephanos (www.stephanos.nl) 

Karin werkt als vrijwilliger. Dit betekent dat zij afhankelijk is van giften om haar werk te kunnen blijven doen. Met het opgehaalde geld hopen we haar en haar werk te kunnen steunen. 

Eind dit jaar zou Karin met verlof naar Nederand komen. Door verschillende omstandigheden is het niet mogelijk om dit jaar naar Nederland te komen en wordt haar verlof een half jaar tot een jaar uitgesteld.  

Karin werkt op een eenzame post en mist een maatje naast haar. We (haar ouders) willen haar graag voor enkele weken gaan ondersteunen en helpen (rond de zeven weken) Denk vooral aan praktische dingen, bijvoorbeeld als ze uit haar werk thuis komt het eten klaar staat, de was gedaan is enz. Het eten koken en wassen lijken misschien kleine dingen. Maar in Malawi kost alles veel meer tijd dan hier. Eten koken bijvoorbeeld kan je zo twee uur mee bezig zijn. We hopen te kunnen doen wat in ons vermogen ligt om haar te helpen bij het vele werk wat daar gedaan mag worden.

Karin heeft een meisje (Judith) van 6 jaar in huis waar ze voor zorgt. Goed onderwijs is belangrijk. De reguliere scholen zijn kwalitatief slecht, doordat de onderwijzers zelf ongeschoold zijn. De kosten voor de (kwalitatief goede) school waar ze nu naar toe gaat zijn erg hoog, 2000 euro per jaar. Helaas is dit een reguliere school. De Christelijke school in de buurt is tot nu toe onbetaalbaar want die kost 3000 euro per jaar. Met een deel van het geld willen we (een deel van) haar schoolgeld betalen. 

Wilt u financieel meehelpen? Zodat Karin de mensen daar het Evangelie mag blijven vertellen? 

Wat zou het fijn zijn als we veel op mogen halen voor het werk wat ze daar al zo lang kan en mag doen.

We zien uit naar Uw donaties. Wilt u haar ook niet vergeten in uw gebeden?

Helpt u ons mee door dit bericht ook bij vrienden en familie aan te bevelen? Deze versie is aangepast, we hopen dat het zo iets duidelijker is wat de bedoeling is. Hartelijk dank.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 585,00
Doel: € 3.000,00
19%

Deze actie is gesloten.