help kansarme kinderen en ouders in SU

help kansarme kinderen en ouders in SU | Geld inzamelen
 
 
Help arme kinderen en ouders een toekomst opbouwen

 

Veel ouders en kinderen in (SU) leven dik onder de armoede grens! Al deze mensen zitten door hun situatie in overlevingsmodus. ouders proberen aan voedsel te komen maar hebben ook met hun vaak nog jonge kinderen te maken die zij moeten achterlaten of meenemen of waardoor ze aan hun (huis) gebonden zijn, opleidingen en banen hebben deze mensen niet.

Wij willen Kinderen en ouders helpen om een steviger persoonlijk fundament te creëren. niet door geld te geven of alleen materieel maar door samen met hen op zoek te gaan naar oplossingen! dit doen wij door kinderen van deze ouders op te vangen zodat ouders aan doelen kunnen werken die ze als voorwaarde voor de opvang met ons hebben opgesteld.

Momemteel zijn wij in de wijk Winti Wai aan het werk waar wij kinderen en ouder(s) treffen die door armoede in een sociaal isolement geraken. Verder ondersteunen wij ouder(s) die op sociaal maatschappelijk gebied problemen ervaren rondom de ontwikkeling van hun kinderen. Opvoeders hebben door de Stichting de mogelijkheid zich maatschappelijk te ontwikkelen doormiddel van trainingen en begeleiding.

Wat hebben we nodig!

  • Het oppashuis waar de kinderen opgevangen worden is nog niet af er moet nog veel gebeuren al het intrieur moet nog aangeschaft worden, tafels stoeltjes bedboxen speel goed etc,
  • De opvang van een kind kost ongeveer 4 euro per dag .
  • De huur moet betaald worden.
  • Ook hebben we geld nodig voor de crises opvang, dit om monden te voeden en mensen direct in hun nood te kunnen helpen.

Mijn vrouw zoon en Ik hebben zoveel mogelijk geinvesteerd maar zien ook dat er nog veel meer nodig is! wilt u ons hier bij helpen.

Wij willn door films en foto's u op de hoogte houden waar u geld terecht komt en naar toe gaat!

Uhulp is meer dan welkom! Alvast bedankt voor u donatie!

Roan Marieke & Jelmer kooistra

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

40 donaties
€ 1.890,00
Doel: € 10.000,00
18%

Deze actie is gesloten.