Help kansarme kinderen aan een toekomst in Kenia!

Help kansarme kinderen aan een toekomst in Kenia! | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan vrijwilligerswerk doen in Kisumu, Kenia. En daarbij hebben we jou hulp nodig!

Hallo allemaal,

Wij zijn Anke en Niek en tijdens onze reis in mei dit jaar naar Kenia gaan we vrijwilligerswerk verrichten voor de Amara Foundation in Kisumu, Kenia.

De Amara Foundation, opgericht in 2007, is mede opgezet door mijn nicht Carmen van Bergen. Amara betekent ondersteuning in het Kiswahili. Zij bieden hulp aan ouderloze, kansarme en gehandicapte kinderen op het gebied van opvang en zorg, scholing, therapie en hulpmiddelen. Daarnaast bieden zij begeleiding aan volwassenen en kansarme jongeren.

Om dit vrijwilligerswerk extra kracht bij te zetten willen we geld inzamelen zodat we de hulpbehoevende kinderen in Kenia meteen iets kunnen bieden in de vorm van spullen of zorg. Helaas heeft niet iedereen het zo goed als wij in Nederland. Zelf gaan we actief meedraaien in lopende (zorg)projecten en gaan we helpen bij het organiseren van sportactiviteiten.

In 2012 is mijn moeder enkele maanden naar Kenia afgereisd om zich vol passie in te zetten voor deze stichting. Samen met mijn moeder had ik het plan terug te keren naar dit gebied. Zij vertelde mij vaak over de mooie dingen die ze daar gedaan heeft voor de kinderen en daarom wilde wij samen terug naar Kisumu. Helaas is mijn moeder vorig jaar overleden en is dit er niet van gekomen. Gelukkig mag ik dit nu alsnog gaan doen, samen met mijn lieve vriendin Anke.

Hieronder enkele mooie woorden die Austin " de Melkman " over mama schreef;

“Today i recieved a message of profound schock DEATH of my friend Maria from Holland aunt to my friend Carmen ; goodbye my friend, confidant, you lived long enough you KNEW happines, joy and love right down your fingertips eventhough you are gone ,your rich heritage will follow you down to the greenest hil as your precious memories lingers on our daily lives TILL ETERNITY.”

De stichting werkt nauw samen met directe instanties in het gebied. Hierdoor zijn wij er zeker van dat de donaties terecht komen bij de mensen die deze het hardst nodig hebben. Elke euro komt ten goede aan de bevolking van Kisumu. 

Meer informatie over de stichting en de projecten kun je terugvinden op www.amarafoundation.org

Alvast onwijs bedankt voor jullie donatie!

Liefs Anke & Niek

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

63 donaties
€ 1.354,00
Doel: € 2.000,00
67%

Deze actie is gesloten.