Help Joshua, Logan en Jenna

Help Joshua, Logan en Jenna | Geld inzamelen
 
 
Help dit gezin met 3 kinderen.

Lieve mensen,

Joshua en Logan zijn een tweeling van 10 jaar met klassiek autisme en een achterstandsontwikkeling. Ze zijn destijds geboren met 32 weken na complicaties. Ze hebben een zusje van 4 jaar met adhd en trauma.
Deze lieve 3 kinderen hebben uw hulp heel hard nodig. 


Op advies van verschillende artsen en begeleiders werd ons dolfijntherapie van 2 weken aangeraden. Met deze therapie wordt elke dag de hele dag therapie gegeven die zo intensief is dat blokkades worden doorbroken, er vooruitgangen gemaakt worden en er geheeld kan worden en zaken kunnen worden verwerkt.
Deze dolfijn therapie wordt maar op 1 lokatie ter wereld gegeven. Via Stichting Dolfijne Therapie op Curacao. Dit houdt in dat wij als gezin hiernaar moeten afreizen, wat niet mee gaat vallen met autisten in het vliegtuig. Echter, het grote doel houden we ons voor ogen. 
Deze therapie wordt niet vergoed en kost per kind ongeveer 6750 euro. Dan zijn er nog kosten voor tickets en hotel. Onmogelijk om dit alleen op te brengen, maar ozo belangrijk gezien de behaalde resultaten van deze therapie!

Voor Joshua houdt dit in dat hij beter zou kunnen gaan praten. Beter begrip kan komen voor sociaal-emotionele zaken in het dagelijks leven en met omgang binnen het gezin en andere mensen en kinderen. Geen dingen meer vernield. En er met zijn iq er kans ligt om zich te ontwikkelen om te kunnen werken en zelfstandig te kunnen wonen buiten een woongroep. 

Voor Logan houdt dit in dat hij wellicht zinnen kan gaan praten en dingen kan aangeven in plaats van af en toe een woordje.
Dat hij zindelijk gemaakt kan worden.
Dat zijn wegloop gedrag stopt. (De hekken om de tuin en sloten op de deur in huis zijn niet meer voldoende om hem tegen te houden nu hij ouder wordt en hij heeft geen besef van verkeer dus levert dit levensgevaarlijke situaties op). 
Dat hij kan aangeven wat hij wil en dat de schreeuwpartijen stoppen omdat hij het nu niet kan vertellen.
Het gezin wordt hierdoor erg overbelast.

Voor Jenna houdt dit in dat haar gedrag beter te sturen gaat worden, thuis en op school zodat ze niet naar speciaal onderwijs moet puur voor haar gedrag. Dat ze rustiger wordt en dat zij haar trauma kan verwerken. Jenna kampt vanaf haar geboorte al met veel gezondheidsproblemen. Ze heeft hierdoor ook een groeiachterstand. Ze heeft in haar eerste jaar al 6 weken in het ziekenhuis gelegen. Ze heeft 1 jaar lang sondevoeding gehad, wat ze als zeer traumatisch ervaren heeft omdat dit telkens niet lukte. Haar extreme vorm van eczeem is gelukkig inmiddels onder controle. Door een recentelijke levensbedreigende spoedopname in het ziekenhuis met de ambulance heeft ze angsten gekregen. 

Wij als ouders hebben een flinke kluif met onze kindjes en wij doen zo hard ons best om uit deze kinderen het beste te halen en ze helpen ontwikkelen waardoor het leven in ons gezin ook makkelijker gaat worden. Zodat ze ook thuis kunnen blijven wonen. Als moeder vecht je hiervoor om je kinderen zo lang mogelijk thuis liefde te kunnen geven, toch? 

Maar we hebben uw hulp hierin nodig.
Steunt u deze kinderen?
Dan gaan we met zijn allen hiervoor knokken om dit mogelijk te maken!

Mijn man is naast leraar van kinderen met een beperking, als hobbyist valkenier. Wij hebben een aantal roofvogels en zijn bereid om voor een bespreekbaar bedrag voor donaties boven 200 euro een persoonlijke roofvogel ervaring met u te delen. Een zeer bijzondere ervaring! Dit kan voor bedrijven en voor prive aangelegenheden. Heeft u een wens om dicht bij roofvogels te zijn en ze vast te houden en in actie te zien, dan kunnen wij uw wens ook alvast vervullen.
Wij hebben twee Oehoes, een kerkuil, een herris, een havik, en een dwerguil. 

We houden u op de hoogte van alles.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 245,00
Doel: € 35.000,00
0%

Deze actie is gesloten.