Help Jos de operatie door

Help Jos de operatie door | Geld inzamelen
 
 
Ik tijdens één van mijn ziekenhuis opnames in de afgelopen 3 jaar

Ik ben Jos Bronneberg.

In januari 2013  ben ik, na de chemokuren en bestralingen  geopereerd. Door mijn slokdarmkanker moest  ik een buismaagoperatie ondergaan. Ze snijden dan hoog de slokdarm af en preparen de maag zodaning dat deze naar het resterende stukje slokdarm gedeelte getrokken en bevestigd kan worden.

Drie jaar later en vele ziekenhuisbezoeken en ingrepen verder geeft het medisch team van Medisch Centruym Zuyderland Heerlen mij over in Belgische handen. De reden is een zeer complexe hersteloperatie die ze niet in Nederland kunnen uitvoeren. Professor Nafteaux, die de operatie gaat uitvoeren, heeft me verteld dat deze ingreep 1 keer in de 2 jaar plaats vindt. Er zit ook een hoog risico gehalte aan vast. De luchtweg moet vrijgelegd worden en met een spier vanuit mijn rug moeten dan de door fystels ontstane gaatjes in de luchtweg afgedekt worden. Daarna wordt er opnieuw een verbinding met het resterende stukje slokdarm aan de darm gemaakt. Deze nieuwe verbinding wordt door een stuk van mijn dikke darm af te nemen gerealiseerd. Lukt het niet met een stuk dikke darm dan gaan ze een stuk dunne darm gebruiken. De operatie wordt uitgevoerd door 2 professoren en zal een uurtje of 9 gaan duren. Daarna begint weer een nieuwe revalidatie periode voor mij.

Ik heb mijn zorgverzekeraar FBTO om toestemming en vergoeding gevraagd. Toestemming heb ik, alleen over de volledige vergoeding doen ze moeilijk. Ik moet een gedeelte zelf betalen. Dit bedrag wordt geschat op minimaal € 5000,- Hier ben ik naar op zoek want ik heb dit niet. En ze beginnen op 29 mei al met de vooronderzoeken. Daarom start ik deze doneeractie op.

Het is voor een hele nodige herstel operatie. Als ik er onderuit kon komen dan deed ik dat, zeker weten.  Ik wil nog lang kunnen genieten van dit leven, mijn kinderen en alles waar je van kan genieten. Het is gewoon mijn tijd niet om al te gaan. Lieve mensen, als je iets kan missen dan doneer dit svp aan mij. Ik ben heel dankbaar voor alles wat gedoneerd wordt.

Help mij de operatie door.

 

 Veel liefs van mij xxxEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
37 donaties
€ 995,00
Doel: € 5.000,00
19%

Deze actie is gesloten.