Help Joost weer op weg!

Help Joost weer op weg! | Geld inzamelen
 
 

Help Joost weer op weg!

Dit is onze altijd vrolijke Joost. Joost is 31 jaar oud en is ernstig meervoudig complex gehandicapt. Dit betekent dat hij ten allen tijde afhankelijk is van anderen. Hij heeft het denkvermogen van een peuter en zijn lichaam functioneert hetzelfde als die van een baby van 0 tot 3 maanden.

Joost is dol op paarden, gezelligheid en lekker rondtoeren met de bus. Helaas heeft onze trouwe volkswagenbus ons na ruim 21 jaar tóch in de steek gelaten. Dit betekent dat wij op dit moment bijna altijd aan huis gekluisterd zijn. Gelukkig mag hij wel mee met de taxibus naar school. Wij (moeder en zus) merken dat Joost de kleine én grote uitstapjes mist. Even langs oma, naar de stad of even langs zijn grote liefde: de paarden!

Ook merken wij dat de zorg voor Joost steeds een stukje zwaarder wordt. Het is namelijk best pittig om deze volwassen peuter elke dag te vermaken zonder ergens naar toe te kunnen...Om Joost een zo leuk mogelijk leven te geven, zouden wij graag weer wat meer mobiel willen zijn! 

Een rolstoelbus waar Joost met zijn grote rolstoel in past kost al snel rond de €40.000,-, een enorm bedrag dat wij helaas niet kunnen ophoesten. Daarom vragen wij jullie om ons een handje te helpen zodat Joost weer (samen met ons) met zijn grote glimlach de weg op kan!

Alle kleine beetjes helpen, wij zijn jullie enorm dankbaar!

Dit bericht delen zou erg lief zijn <3

Alvast enorm bedankt, ook namens Joost!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
271 donaties
€ 10.030,00
Doel: € 10.000,00
100%