Help jongeren met een traumatische ervaring

Help jongeren met een traumatische ervaring | Geld inzamelen
 
 
BOOST! is een toffe dag voor jongeren met een traumatische ervaring

Op 10 juni 2019 organiseren wij, zeven studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, het evenement BOOST! in samenwerking met Stichting Kinderdroomwens. Dit evenement wordt georganiseerd voor jongeren met traumatische ervaringen in de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar. Hierbij kan je denken aan het verlies van een broer of zus, of bijvoorbeeld een zware vechtscheiding van de ouders. Veel jongeren hebben hier in het dagelijks leven last van en daarom willen wij hen een mooie dag bezorgen waarmee we ze op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het coachingstraject van de stichting. Er zijn verschillende activiteiten, inspirerende sprekers en natuurlijk een hoop gezelligheid waarin de jongeren onder elkaar in een leuke setting geinspireerd raken om deel te nemen aan het JongerenBoostcamp. 

 

Het JongerenBoostcamp is een kort verblijf (vier dagen tot een week) waarbij getraumatiseerde jongvolwassenen door gesprekken en coa­ching­sessies een richting aangeboden krijgen die ze kunnen gebruiken om hun leven vorm te geven en om zich open te stellen naar anderen zodat ze vooruit kunnen komen. Enerzijds kunnen ze onbekommerd genieten en leuke en inspirerende dingen doen. Anderzijds werken ze aan zichzelf en met anderen in de groep. Ze kunnen praten met lotgenoten en zo voelen zij zich verbonden en gesteund. Het belangrijkste vinden wij dat de jongeren weten dat zij niet alleen zijn en dat zij over hun ervaringen kunnen praten.

Om deze dag zo goed mogelijk vorm te geven hebben we uw hulp nodig. Met een klein bedrag kunnen u al heel veel voor ons betekenen!

 

Namens ons alvast heel erg bedankt.

 

Nory, Roan, Emir, Tom, Dafne, Nienke en MoranEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 120,00
Doel: € 750,00
16%

Deze actie is gesloten.