Help jong gezin getroffen door brand

Help jong gezin getroffen door brand | Geld inzamelen
 
 

Het doet ons heel veel pijn om te zien dat mijn tweelingbroer/kleine broer en zijn gezinnetje hun woning verloren zijn. Onlangs is er een grote brand ontstaan bij hun buren en helaas is ook hun huis getroffen. Daarbij zijn meubels, kleren en babyspullen verwoest, maar het ergste is nog dat ze hun thuis kwijt zijn.Gelukkig zijn ze op tijd ontsnapt en mankeren ze niks, maar de tegenslag is alsnog enorm. Ze hebben heel hard gewerkt om samen met hun pasgeboren baby een nieuw leventje te beginnen. Ze hebben maanden gedaan over de verbouwing en het was dan ook een hele opluchting voor ons allemaal dat ze hun kindje konden verwelkomen in een warm en liefdevol huis.

Deze klap komt dan ook hard aan. Onze broer en zijn vriendin hadden een toekomst voor ogen en het voelt voor hen alsof die nu aan diggelen ligt. We zijn ervan overtuigd dat ze na een tijdje de kracht weer vinden om opnieuw te beginnen, maar het is nu heel lastig om die knop om te zetten. Het zal tijd kosten om de emoties die ze nu voelen een plekje te geven. En ook al worden ze fantastisch opgevangen door hun familie, eigenlijk hoop ik dat ze zo snel mogelijk weer op eigen benen kunnen staan. 

Vandaar dat wij op deze manier om hulp vragen. Wij zullen altijd klaar staan voor onze broer en hem helpen als hij ons nodig heeft, maar wij hopen dat we hem een extra zetje in de rug kan geven. Dat gunnen wij hem en zijn vriendin zo. Onze broer heeft het gevoel dat de wereld hem op het moment tegenzit, dus willen wij er alles aan doen om zijn wereld een beetje beter te maken. Hopelijk kunt u hier een steentje aan bijdragen om het leven van zijn gezin weer mooi te maken zoals dat was.

Megan van der Weele
30-11-2021

Lieve allemaal,

Wij zijn overweldigd van de donaties. Iedereen enorm bedankt. Er is gister avond ook een crowdfunding opgestart voor de bewoners van het huis waar de brand is gestart. Ook zij kunnen deze steun hard gebruiken. https://www.doneeractie.nl/help-ook-de-andere-slachtoffers-van-de-brand/-58041


Megan van der Weele
29-11-2021

Iedereen enorm bedankt voor de donaties. Vandaag zijn Melle en Demi in het huis geweest op dierbare spullen nog mee te nemen. Dit was heel confronterend voor ze. Alle moeite die ze gestoken hebben in hun huis is in 1 keer weg. Het pand waar de brand is gestart wordt vandaag gesloopt vanwege instortings gevaar.679 donaties
€ 13.575,00

Deze actie is gesloten.