Help Jolijn, Daniëlle Kim met hun toekomst!

Help Jolijn, Daniëlle Kim met hun toekomst! | Geld inzamelen
 
 

Help Jolijn, Daniëlle en Kim hun leven vorm te geven na een zwaar auto-ongeluk

Jolijn, Daniëlle en Kim kregen op weg naar een training van hun werk een ernstig auto-ongeluk. Met verstrekkende gevolgen. Als collega’s willen wij hen een hart onder de riem steken en hen helpen met het herstel. Met Stichting IKAN zamelen we hier geld voor in. Helpt u mee?

Ruim een jaar geleden ligt de wereld nog aan hun voeten: een goed stel hersenen, een uitdagende baan en graag op reis om de wereld te zien. Tot Jolijn, Daniëlle en Kim onderweg naar een training van hun werk een zwaar auto-ongeluk krijgen. In één klap verandert hun leven: Daniëlle raakt verlamd van haar borst tot haar tenen, Kim loopt zwaar hersenletsel op en Jolijn komt er met een flink aantal botbreuken en een klap tegen haar hoofd nog het ‘beste’ vanaf.

💪Revalidatie en herstel

Het afgelopen jaar hebben Jolijn, Daniëlle en Kim keihard gewerkt aan hun revalidatie en herstel. Daar blijven ze ook voor vechten. Tegelijkertijd weten we nu dat Daniëlle's dwarslaesie ervoor zorgt dat ze nooit meer zal kunnen lopen. En raken de mogelijkheden om het hersenletsel van Kim te genezen op. De verzekering vergoedt voor Daniëlle, Kim en Jolijn wat nodig is, maar niet dat wat het leven de moeite waard maakt.

💭Dromen en wensen

Als collega’s willen we Jolijn, Daniëlle en Kim helpen en hen een hart onder de riem steken. Ook willen we onze collega’s weer even het gevoel geven van de vrijheid die ze hadden voor hun ongeluk. Daarnaast willen wij een bijdrage leveren aan hun revalidatie, aan hun persoonlijke autonomie en aan een stap richting maatschappelijke en/of sociaal-economische betrokkenheid in de vorm van (vrijwilligers)werk. 
Jolijn, Daniëlle en Kim hebben alle drie verschillend letsel opgelopen, waardoor ze verschillende dromen en wensen hebben. Wij willen die dromen en wensen helpen waar te maken.

♦️Hopen op volledig herstel van Jolijn

Jolijn is op dit moment aan het re-integreren bij BMC. Daarbij zal langzaam duidelijk worden in hoeverre Jolijn weer helemaal de oude wordt of dat ook zij zal moeten leren omgaan met beperkingen als gevolg van de klap tegen haar hoofd tijdens het auto-ongeluk. Op dit moment is er geen concrete wens voor Jolijn en in het ideale geval blijft dat natuurlijk zo! Maar helaas kunnen we niet in de toekomst kijken en moeten we ruim een jaar na het ongeluk concluderen dat Jolijn nog niet volledig hersteld is van de gevolgen.

♦️Een goede woonomgeving & vakantie voor Daniëlle

Voor Daniëlle is de band met haar ouders erg belangrijk. Omdat zij een deel van haar tijd verblijft in het huis van haar ouders is het van belang dat ook dat huis aangepast wordt. Helaas worden daar de kosten maar voor een klein deel van vergoed. We willen de opbrengsten van de stichting inzetten om de verbouwing mogelijk te maken. Ook willen wij voor Daniëlle geld inzamelen voor een vakantie. Daar komt meer bij kijken dan een ticket  boeken en een koffer pakken. Er moet iemand mee die voor haar zorgt, zoals thuis nu ook gebeurt. De locatie moet geschikt zijn voor haar rolstoel. En tijdens de vakantie moet Daniëlle zo onbezorgd mogelijk kunnen genieten van de omgeving.

♦️Een revolutionaire behandeling voor Kim

Voor Kim zamelen we geld in voor een reis naar Utah, Amerika. Daar bevindt zich een revolutionaire, vooruitstrevende kliniek (CognitiveFX), die een specifieke behandeling aanbiedt om de functie van het brein te optimaliseren. Deze behandeling bestaat niet in Nederland en wordt hier ook niet vergoed. Volgens de specialisten in Nederland hebben zij en Kim op dit moment ál het mogelijke gedaan en zal ze moeten leren leven met de beperkingen van het hersenletsel. Maar Kim is een doorzetter en zolang er hoop is op verbetering van haar functies, is acceptatie voor haar nog geen optie.

Help ons mee om € 35.000 bij elkaar te krijgen!

Het realiseren van de dromen en wensen kost een hoop geld. Geld dat Jolijn, Daniëlle en Kim zelf niet hebben en dat we samen bij elkaar willen leggen. Daarom zijn we, in overleg met hen, deze crowdfundingactie gestart. We vragen jullie om ons te helpen het bedrag van €35.000 bij elkaar te krijgen, zodat we deze drie sterke vrouwen kunnen helpen om hun nieuwe toekomst zo goed mogelijk tegemoet te gaan.

Stichting IKAN
08-12-2021

Lieve allemaal,

Wat overweldigend om al jullie berichten en donaties te zien! Weet dat jullie medeleven ontzettend gewaardeerd wordt en via deze weg wil ik jullie allen daar enorm voor bedanken. Kippenvel!!

Liefs Jolijn


Stichting IKAN
08-12-2021

Wat een prachtig resultaat van de crowdfunding voor Jolijn, Kim en Daniëlle!🎉

Namens het bestuur van van Stichting Ikan mag ik bekend maken dat we een prachtig bedrag van totaal € 53.545,75 hebben verzameld voor Kim, Jolijn en Daniëlle. We hebben in overleg met hen drieën deze week de besteding van het geld besproken. Alledrie hebben ze voor hen passende besteding gevonden. Goed om te melden is dat er voldoende is opgehaald voor Kim om haar reis en behandeling in Amerika te bekostigen.
Voor Daniëlle hebben we een flinke bijdrage kunnen overmaken om het huis van haar ouders te verbouwen en rolstoelvriendelijk te maken.
Voor Jolijn is er een bijdrage overgemaakt om haar gemaakte kosten te vergoeden.

We zijn zo trots en blij dat we dit voor hen hebben kunnen organiseren. We zijn onder de indruk van alle gulle giften en mooie acties die zijn ondernomen door alle collega's, oud collega's en natuurlijk BMC en Yacht. Dank voor jullie inzet!👏

Stichting Ikan is in 2022 nog actief, alleen de crowdfunding pagina zal per januari 2022 gesloten worden.  

Hartelijke groet, Masja Schuyt


Stichting IKAN
12-07-2021

Groot nieuws!😀

Tot mijn grote blijdschap heb ik prachtig nieuws te melden over de doneeractie. Naast al jullie gulle bijdragen via de ‘doneerknop’ op de pagina heeft de stichting nog twee aanzienlijke donaties mogen ontvangen! Allereerst hebben BMC en Yacht €20.000,- overgemaakt naar de stichting. Daarnaast hebben we van een groep oud-collega’s van BMC een donatie van €10.000,- mogen ontvangen! Dat maakt dat de tussenstand van de doneeractie momenteel ruim €52.000 is. Wat een geweldig resultaat zo voor de zomervakantie. Dank allemaal, alle bijdragen zijn zo welkom en komen echt goed terecht.

Mede namens Jolijn, Kim en Daniëlle: bedankt! 


Stichting IKAN
02-07-2021

Wowwww! Wat is er al een enorm bedrag gedoneerd voor Jolijn, Daniëlle en Kim! Dank jullie wel! In één woord: FANTASTISCH!!!❤️

Bekijk hieronder de reactie van Kim:

https://youtu.be/CrVY_8wcoow


923 donaties
€ 26.002,00
Doel: € 35.000,00
74%