Help Jobke aan een echt leven

Help Jobke aan een echt leven | Geld inzamelen
 
 
Help onze Jobke 7 maanden aan twee nieuwe heupen!

Onze vrolijke Jobke (Friese Stabij) is nu 7 maanden oud, nog zo vol met leven zoals een jonge hond hoort te zijn. Hij eet alles op ook al is het niet eetbaar, hij tikt dingen met met zijn neus aan, voordat hij het oppakt en persoonlijke zones kent Jobke niet, want lekker dicht bij je zitten moet ook kunnen als je 25kg bent niet waar? Met andere honden is hij een spring in het veld en hij steelt het hart van een ieder die hij als een hoffelijke heer begroet. 

Jobke is niet alleen een geweldige hond, maar ook ons maatje en steun in moeilijke tijden. Zijn vrolijke openhartige karakter sleept je in donkere dagen toch weer de zonnige kant op. Hij wijkt niet van onze zijde en wij ook niet van de zijne. 

Teminste dat is wat je hoopt als je een hond hebt van 7 maanden oud. Prachtige hond, eet goed drinkt goed, groeit goed en nog eens een fantastisch karakter. Helaas mocht het niet zo zijn. 

Jobke is ondanks gediagnostiseerd met Heupdysplasie.
Dit wil zeggen dat zijn gewrichten van zijn achterpoten niet goed passen waardoor er een instabiliteit optreet. En hierdoor ontstaat er slijtage van het kraakbeen in de heupkommen. 

Dit betekent dat Jobke erg veel pijn heeft, hier heeft hij pijnstillers voor gekregen. Alleen deze pijnstillers zijn niet de oplossing voor de langere termijn. We trainen veel met Jobke om zijn spiervorming te vergroten zodat de spieren rondom zijn heup sterker worden. 

Maar zoals aangegeven door de specialist moeten we er rekening mee houden dat Jobke niet ouder kan worden dan 2 jaar. 
Ja, niet ouder dan 2 jaar, ik kan het nog steeds niet geloven. 
Deze vrolijke spring in het veld die al onze harten heeft gestolen kunnen wij maar 2 jaar bij ons hebben. 

Gelukkig is er een oplossing twee nieuwe heupen voor Jobke dat zou hem redden, zou hem een normale hond maken. Zonder pijnstillers, zonder pijn, weer mogen spelen met andere honden, achter zijn wel geliefde bal aan rennen. En niet te vergeten jaren extra doorbrengen met ons. 

Alleen is er een groot probleem, deze heupen kosten €4000 per stuk. 
Helaas hebben wij dit geld niet, anders hadden we niet hoeven twijfelen en was de operatie al uitgevoerd. 

Dit is dan ook de reden dat ik in de pen geklommen ben, om hulp te vragen voor  Jobke. Wie kan/wil ons helpen om het bedrag van €8000 bij elkaar te sparen voor de operatie die Jobke weer hond maakt. Hij en wij zouden u eeuwig dankbaar zijn. 

(Elke donateur heeft de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden van Jobke zijn ontwikkelingen) 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
144 donaties
€ 2.101,00
Doel: € 8.000,00
26%

Deze actie is gesloten.