Help Jip naar de sneeuw

Help Jip naar de sneeuw | Geld inzamelen
 
 

Onze zoon Jip van 10 jaar is geboren met een afwijking aan zijn been, waardoor  toen hij 1,5 was zijn voet geamputeerd is. Jip is nu dus afhankelijk van zijn prothese. Jip is een levenslustig mannetje die zich niet laat tegenhouden door zijn beperking. Hij gaat een uitdaging niet uit de weg. Afgelopen week is hij voor de 1e keer op een snowboard gestapt. Hij vond het fantastisch en wil natuurlijk meer. 

Aankomend jaar( maart) wordt er door de Mentelity Foundation wederom de mentelity games georganiseerd in Zwitserland. Een reis die voor mensen met een beperking dromen uit laat komen. Grenzen worden verlegd en nadruk ligt op wat wel kan in plaats van wat niet. Een unieke ervaring voor kinderen zoals Jip. 

Dit brengt natuurlijk kosten met zich mee. De reis op zich, maar natuurlijk ook de aanschaf van het materiaal. Helaas zijn deze kosten voor ons als gezin niet te dragen en vragen wij via deze weg om hulp om Jip zijn droom uit te laten komen. Dus kan je wat missen... doneer en help Jip naar de sneeuw. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
120 donaties
€ 3.000,00
Doel: € 3.000,00
100%