Help jij Simone aan haar levensreddende operatie?

Help jij Simone aan haar levensreddende operatie? | Geld inzamelen
 
 
Help jij Simone mee voor een levensreddende operatie.

Ik schrijf u deze oproep voor mijn lieve vriendin Simone Bent. 

Ik heb deze donatie actie opgestart omdat haar situatie niet vol te houden is. Simone is mijn lieve dappere vriendin die altijd aan anderen denkt, altijd probeert positief te zijn en te kijken naar oplossingen ondanks dat ze zoveel ondraaglijke pijn heeft, echt niets meer kan en haar leven in gevaar is.

Helaas is Simone haar leven anders gelopen en is ze al ruim 16 jaar ziek.

Simone, 35 jaar jong, wonend in de Achterhoek. Helaas op 18-jarige leeftijd kreeg Simone een auto-ongeluk waarbij ze ternauwernood het heeft overleefd. Eenmaal uit coma ontwaakt kreeg haar leven een andere wending. In plaats van studeren, werken, een sociaal leven is ze al ruim 16 jaar zo ziek dat ze niets kan en heeft veel pijn heeft. 

We zitten nu in een lock-down vanwege Corona, ik ervaar zelf hoe het is om alleen thuis te kunnen zijn, geen uitjes, niet werken buitenhuis, geen hardloop trainingen met de groep maar Simone zit al jarenlang thuis. Jaren- jarenlang leeft Simone in ondraaglijke pijn die elk jaar erger worden. Na vele onderzoeken blijkt dat Simone een zeldzame nekaandoening heeft door het ongeluk.

Helaas is Simone ook getroffen door de ziekte van Lyme wat haar situatie nog een stapje sneller verslechterde. Na vele behandelingen en een stamcelbehandeling is de ziekte van Lyme nu stabiel. Deze behandeling is mogelijk gemaakt door de donaties via deze website in 2017 -2018. Waar ze zo dankbaar voor zijn. Helaas moeten we nu verder crowdfunden ivm de gevolgen van het ongeluk.

De tijd dringt voor Simone, na diverse mri’s blijkt dat ze een levensreddende operatie nodig heeft. Simone haar nekwervels drukken op haar hersenstam, waardoor de zenuwen en ruggenmerg in de verdrukking komen. Ze heeft ook nog een vernauwde halsader. 

Simone haar situatie is gevaarlijk en er zijn maar 4 artsen die deze operatie uitvoeren in de wereld waaronder in Barcelona. We zijn een crowdfunding gestart omdat we 120.000 euro nodig hebben om Simone haar leven te redden. Zonder operatie zullen vitale functies uit gaan vallen wat uiteindelijk lijdt tot de dood.  

Ik wil er alles aan doen om Simone een toekomst te mogen geven samen met mij. Ze heeft zoveel gemist maar er is een lichtpuntje gekomen om haar te redden. Het voelt als vriend heel machteloos om je geliefde zo te zien lijden. Maar ik wil er alles aan doen om haar te helpen maar kan dit niet alleen. Wat zou het bijzonder zijn dat Simone en ik samen in het bos kunnen gaan wandelen/picknicken, dat ze kan gaan bakken en fotograferen, dat we onze droom om papa en mama te mogen worden misschien kunnen verwezenlijken, dat ze geen pijn meer heeft en kan leven.

Nu heb ik dit grote bedrag helaas niet maar ik geloof ook dat we elkaar kunnen helpen. 

Wilt u alsjeblieft helpen?

www.simoneshoopopleven.nl 

Met vriendelijke groeten, 

Dennis Nootenboom

Je kunt ook doneren via overschrijving:  Doneren kan op NL92RABO0334657032 t.n.v. St. Simone her fight against Lyme onder vermelding van donatie behandeling.

Vanuit het buitenland BIC Code: RABONL2U 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

201 donaties
€ 7.773,00
Doel: € 120.000,00
6%