Help jij Simone de strijd tegen Lyme aan te gaan! | Geld inzamelen
 
 

Help jij Simone de strijd tegen Lyme aan te gaan!

Help jij Simone mee voor een Lyme behandeling in Cyprus.

Help Simone met haar strijd tegen de ziekte van Lyme.


Mijn vriendin Simone Bent ( 33) heeft de ziekte van Lyme. Na een ernstig auto ongeluk 14 jaar geleden werden elk jaar haar klachten erger en erger, onverklaarbaar en ze werd van de ene arts naar de andere arts gestuurd. De woorden leer er maar mee leven, het zit tussen je oren heeft ze veel aan moeten horen. 

Maar zoals ik haar ken, strijdvaardig, positief, sterk, moedig, gedisciplineerd, gedreven, perfectionistisch, altijd begaan met anderen bleef ze zelf altijd sterk en doorgaan, ze laat ze zich niet ontmoedigen ondanks dat ze echt uitgeput is. Ze kwam een paar jaar geleden thuis te zitten omdat haar lijf niet meer kon en tot op heden tovert ze nog ondanks alle pijn en alle klachten die deze ziekte met zich mee brengt vaak een lach op haar gezicht. 

Ze ging uiteindelijk zelf op onderzoek uit en liet zich testen op de ziekte van Lyme, de uitslag was positief op meerdere stammen, dit bevestigde haar kracht om niet op te geven.De hoge waardes bevestigde hoe ziek ze is. Simone strijdt al jaren tegen deze verschrikkelijke ziekte die als sluipmoordenaar door haar lichaam sluipt.

Helaas worden de klachten erger en erger en kan ze niet veel meer. Haar immuunsysteem ligt plat, ze is doodmoe, al haar spieren en gewrichten doen pijn en zo heeft ze nog zoveel dagelijkse klachten. Ze kan amper iets volhouden terwijl ze zo graag wilt. Het is niet te omschrijven wat ze doormaakt en hoe het is om elke dag geconfronteerd te worden met een ziekte waar je geen grip op hebt. Elk uur kan anders zijn. Deze ziekte maakt je echt doodziek, je eigen lichaam laat je in de steek en toch moet je krachtig zijn om nog op je benen te kunnen staan.

Ze heeft al veel behandelingen in Nederland gehad. Helaas hebben deze behandelingen nog niet het gewenste effect gehad.  Doordat het niet mogelijk is om in Nederland deze ziekte goed aan te pakken en haar beter te maken, zijn wij genoodzaakt om verder te kijken.

Simone is vorig jaar 10 weken in Cyprus geweest. Daar heeft ze heel veel behandelingen gehad gericht op haar immuunsysteem. Van ozon, bloedzuivering, klisma's, lymfe drainage, fysio enz. Dit heeft mede plaats kunnen vinden door deze donaties op deze website. Deze actie hebben al eerder in het leven geroepen voor de behanadeling in Cyprus.Helaas heeft dit niet het gewenste resultaat opgeleverd, hierdoor zijn we genoodzaakt om verder te kijken. Dit brengt ook weer hoge kosten met zich mee, vandaar dat we deze pagina nog behouden. Het is mogelijk om te doneren via NL92RABO0334657032 t.n.v stichting simone her fight against lyme.

Ben je benieuwd naar haar hele verhaal, alle behandelingen, of wil je doneren via de website dan kan dit op www.simoneherfightagainstlyme.com, we zijn namelijk een stichting begonnen om te sparen voor de behandelingen.

Daarna zijn er lichte verbeteringen maar helaas nog niet in de hoofdklachten. Ondertussen zijn we dit jaar in Duitsland geweest en heeft ze daar 2 weken behandelingen gehad gecombineerd met testen. Helaas is haar immuunsysteem nog erg verzwakt. 

In januari 2019 vertrek Simone voor ruim een week naar Zwisterland waarin ze wordt geopereerd in haar holte/kaakbot om de infectie te aan te pakken door dit reinigen. Dit gaat gepaard met een supplementen protocol en infusen.

Daarna hopen we om een stamcel behandeling te kunnen doen in Amerika of in Duittsland. Hiervoor zijn we geld aan het inzamelen. 

Wilt u Simone steunen? Wil jij de altijd begaande, lieve, lachende, sterke en positieve Simone weer een kans geven om te gaan genieten van het leven en haar de kans geven om weer naar de toekomst te durven kijken.


De kosten bedragen ongeveer €35000  euro voor een behandeling en voor een vervolg traject van een half jaar met medicatie. 

Onze dank is groot, heel groot.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

174 donaties
€ 7.345,00
Doel: € 35.000,00
20%