Help jij onze meiden de Sparkassen Cup te pakken?

Help jij onze meiden de Sparkassen Cup te pakken? | Geld inzamelen
 
 
Deze meiden verdienen het om zich te meten met de Europese top en daar is geld voor nodig!

Het is heel simpel: als het om een jongensteam gaat is er gegarandeerd budget vanuit een profclub en gaan alle deuren open. Dat gebeurt niet bij onze meiden alles wordt gefinancieerd vanuit de ouders. Daarom gebruiken wij de donaties voor het bekostigen van vervoer, verblijf en sportmaaltijden.

Voor het eerst in de Nederlandse Voetbalgeschiedenis is er een volwaardig meidenteam, dat uitkomt op het allerhoogste niveau Jongens competitie (Hoofdklasse, JO13-2007). Het team bestaat uit 15 getalenteerde en gemotiveerde meiden van ca 12 jaar, die de beste versie van zichzelf willen worden en het maximale uit hun ontwikkeling willen halen.

Onder begeleiding van een toegewijde en professionele staf trainen de meiden van Generation One 4x per week (waarvan 1 wedstrijd) om hun dromen te verwezenlijken.

Al reeds twee jaar zijn deze talenten succesvol op weg hun droom ‘de top van het (inter)nationale vrouwenvoetbal’ te bereiken. De ambitie en het talent is niet onopgemerkt gebleven, want inmiddels komen 9 van de 15 Generation One meiden uit voor de KNVB en oefenen een aantal meiden zelfs maandelijks tegen de jongens van o.a. FC Utrecht en FC Twente.

Om deze meiden te helpen hun dromen waar te maken, verdienen ze het om uitgedaagd te worden op het internationale podium. Inmiddels staat dit talententeam aan de top van het vrouwenvoetbal in Nederland en zouden de zij graag hun grenzen willen verleggen.

Vorig seizoen (17/18) vertegenwoordigde Generation One het Nederlandse vrouwenvoetbal in Denemarken en domineerden de meiden met hun fantastische spel het toernooi tegen 3 jaar oudere tegenstanders. Dit seizoen is dit talententeam uitgenodigd voor de Sparkassen Cup op 14-16 juni 2019. Dit is een internationaal toernooi waar de meiden voor het eerst uit zullen komen tegen meiden profteams uit Duitsland, waaronder Bayer Leverkusen, HSV, Hannover 96’ en HJK Helsinki (Finland).

Iedere donatie is welkom! Met een donatie vanaf €5,- maak je de meiden al blij!


https://www.instagram.com/generationone.nl/

Bedankt voor jullie hulp!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
62 donaties
€ 1.522,00
Doel: € 3.500,00
43%

Deze actie is gesloten.