Help jij mijn droomwens mogelijk te maken?

Help jij mijn droomwens mogelijk te maken? | Geld inzamelen
 
 
Duchenne patiënt Frank wil de droomreis van zijn leven maken met zijn zorgteam naar de VS.

Ik wil jullie om hulp vragen mijn droom uit te laten komen! Sinds mijn geboorte heb ik een spierziekte (genaamd Duchenne) en kan daardoor niet veel meer zonder hulp. Mijn spieren verliezen hun kracht, daarom zit ik bijna mijn hele leven al in een elektrische rolstoel.

Mijn hele leven lang heb ik al 1 grote droom en ik zou het geweldig vinden om die droom (nu het nog kan) waar te kunnen maken: ik wil graag een reis maken door het westen van Amerika!!! Ik kan deze reis niet alleen maken omdat ik 24 uur per dag zorg nodig heb. Er moet dus een zorgteam mee om mij te helpen en daardoor is zo’n reis enorm duur. Daarom deze vraag:

Willen jullie mijn droom helpen te realiseren door een klein bedrag te doneren? Of hebben jullie een idee om mijn droom te verwezenlijken? Ik ben jullie heel dankbaar!

Het totaal benodigde bedrag is € 24.000. Dit bedrag wordt via verschillende acties bij elkaar gebracht. Inmiddels is er al een mooi bedrag binnengekomen en zelf heb ik ook flink gespaard. Voor het resterende bedrag van € 10.000 wordt deze donneeractie gestart. 

Meer informatie over mijn droomreis is ook te vinden via de website www.reisvanmijnleven.nl en daar gaan wordt  straks ook het reisverhaal delen.

Naast de droom die ik zelf heb, is inmiddels ook de Stichting Dromen voor Duchenne opgericht. Deze stichting zet zich in om droomwensen van kinderen, jongeren en volwassenen met de spierziekte van Duchenne uit te laten komen. Momenteel is het bestuur van de stichting bezig met het organiseren van een droomens. Deze wens gaat uit worden gevoerd in het tweede of derde kwartaal van dit jaar. Binnenkort wordt bekend gemaakt welke wens wordt uitgevoerd. Hier over is meer te vinden op de website van de stichting: www.dromenvoorduchenne.nl

Doneren via overschrijving kan natuurlijk ook naar IBAN NL75 RABO 0335 9412 30 t.n.v. Stichting Dromen voor Duchenne.
Bedankt alvast voor jullie hulp🙏🙏🙏❤️❤️❤️!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 25,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.