Help jij mij naar de Paralympische Spelen in Tokio

Help jij mij naar de Paralympische Spelen in Tokio | Geld inzamelen
 
 
Ik kijk niet naar wat ik niet kan, ik kijk naar wat ik wel kan en waar ik goed in ben!

Ik ben Desiree Vranken en ik ben 20 jaar oud. Doordat ik te vroeg ben geboren ben ik spastisch en ben ik slechtziend. Dit is voor mij géén reden om niet aan sport te kunnen doen! In 2008 ben ik begonnen aan Wheelen, een tak van gehandicapten atletiek. In 2010 won ik mijn eerste grote toernooi, meervoudig Nederlands kampioen, recordhoudster en kreeg ik als jongste sporter ooit de A-status van het NOC*NSF! Ook internationaal bleef ik niet onopgemerkt, want in het seizoen 2011-2012 reed ik in een aantal races naar een startbewijs voor de Paralympische Spelen in Londen! Dat seizoen werd mijn definitieve doorbraak zowel Nationaal als Internationaal, want na een lange weg mocht ik dan toch echt starten op de Paralympische Spelen in Londen! Zo’n ontzettend mooie ervaring als jongste Nederlandse sporter ooit mee naar het grootste toernooi! En dan thuiskomen met een keurige 4e plaats op de 100 meter, en het hoogtepunt: de bronzen medaille op de 200 meter! De Paralympische Spelen in Rio de Janeiro waren voor mij niet de spelen waar ik op gehoopt had. Alles voelde goed maar eenmaal daar werd er een ontsteking geconstateerd aan mijn heup. Ik was hierdoor niet meer optijd hersteld voor de 100 en 800 meter. De 400 meter kon ik gelukkig wel rijden, ik finishte in deze race als 5e in een nieuw persoonlijk record, wat tevens ook een nieuw nationaal record is.

Helaas gaan de laatste tijd mijn ogen hard achteruit. Hierdoor is er vanuit de Nederlandse bond besloten dat ik niet meer zonder begeleiding mee mag op trainingsstages en bij wedstrijden op mijn kamer moet blijven zitten tot mijn wedstrijd van start gaat. Mijn ouders proberen uit alle liefde voor mij het geld om een begeleider mee te sturen bij elkaar te smokkelen maar ik weet dat ze dat geld ook eigenlijk niet kunnen missen. Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor hulp zodat ik zelf mijn begeleider en misschien ook de omkosten van mijn rolstoel en eventueel een nieuwe sportstoel kan betalen.

Mijn doel is om in 2020 aan de start te staan bij de Paralympische Spelen in Tokio en hier ga ik dan ook alles voor doen!

Wilt u meer weten over mij of over mijn sport, kijk dan op de website: www.desireevranken.com.

Een hele lieve, sportieve en danbare groet van mij,

Desiree Vranken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 30.000,00
0%

Deze actie is gesloten.