Help jij mee Splinter een kans te geven?

Help jij mee Splinter een kans te geven? | Geld inzamelen
 
 
Help jij mee om van Splinter weer een hond te maken.

Help jij mee splinter een kans te geven?

Mijn naam is Els en mijn dochter woont op Bonaire. Daar is ze vrijwilliger geworden bij de Dierenbescherming. Na een aantal jaren runnen zij en haar partner nu samen de stichting. Met een van de maandelijkse wijkdagen die zij doen kwamen zij Splinter tegen. Splinter zat in de voortuin van een woning. Dit klinkt als een dagelijkse situatie, maar bij Splinter was dit helaas anders...

Splintertje, wat zie je er uitgeput, hongerig, bang en uitgemergeld uit. Gelukkig waren de meiden van de Dierenbescherming Bonaire op tijd bij jou en namen ze je mee. Eenmaal bij de dierenarts bleken onze zorgen terecht. Je hebt ernstige bloedarmoede door de tekenziekte. Ook heb je, waarschijnlijk door de tekenziekte, ernstige nierfalen waardoor je zó ziek bent en intensieve zorg nodig hebt. We willen je zo graag de hulp bieden om jou nog een kans op een goed leven te geven. Want je verdient mensen die om je geven en voor je zorgen wanneer dit nodig is.

Je hebt een speciaal dieet, een hoop tijd en veel liefde nodig om weer op gewicht en kracht te komen. Hiervoor heb je de nodige medicatie nodig. Helaas brengt dit hoge kosten met zich mee. Om je alle zorg te geven die je nodig hebt, heb ik deze actie opgezet. Op deze manier kunnen we Splinter ondersteunen en weer een kans geven op het leven wat hij verdient.
We zouden het geweldig vinden als u hier een steentje aan bij kunt/ wil dragen.

Helaas zijn er op Bonaire meer gevallen zoals Splinter, ook zij hebben veel zorg en liefde nodig. Met uw bijdrage kunnen we hun ook weer een kans geven.
Met uw hulp kunnen we veel meer dieren de zorg bieden die noodzakelijk is.
Wij geven de hoop daarom ook niet op!

Alvast bedankt namens Splinter, zijn vriendjes, de Dierenbescherming Bonaire en mij.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden over Splinter kijk dan op de website www.dierenbeschermingbonaire.com of de Facebook pagina Dierenbescherming Bonaire en daar kunt u ook nog meer zien wat voor geweldig werk zij doen.

Els Raes
23-04-2019

Lieve Splintertje,

Wat heb jij gevochten, wat ben je flink geweest.
Gisteravond laat leek het alsof je de strijd op ging geven. Je wilde op geen enkele manier meer eten of drinken, je hield niks meer binnen en je kon niet eens meer staan, je was op.
Vanochtend zijn we weer met je naar de dierenarts geweest. Je hebt hard genoeg gevochten, we hebben je moeten laten gaan.

Je laatste weken hebben we je de liefde kunnen geven die je zo hard verdiende.
We hebben er samen alles aan gedaan, maar het was te laat.

Nu mag je rusten.

Dit dit zijn de keiharde momenten van ons werk, de mensen waarbij je woonden hebben je gewoon doodziek laten worden en het zo ver laten komen dat je uiteindelijk niet meer te redden was. En deden zo gemakkelijk afstand van je. En wij kunnen de zware taken uitvoeren.

We willen iederen bedanken die ons heeft gesteund in welke vorm dan ook.
De donaties zullen verder gebruikt worden voor hondjes zoals Splinter. Helaas komen we die vaker tegen.

En nogmaals een oproep aan de bewoners van Bonaire, wordt je hond ziek of je denkt dat het niet goed gaat, neem dan alsjeblieft contact met ons op, ook als het niet om je eigen hond gaat.Dan kunnen we meteen in actie komen en helpen daar waar we kunnen.
Meldingen worden altijd anoniem behandeld.

Team Dierenbescherming Bonaire
+599 7967000
info@dierenbeschermingbonaire.com


62 donaties
€ 1.205,00

Deze actie is gesloten.