Help jij Karen met haar zoektocht?

Help jij Karen met haar zoektocht? | Geld inzamelen
 
 
Al sinds Karen vijf jaar oud is vraagt ze mij Hoe ziet mijn biologische moeder eruit?

Hallo mijn naam is Karen en ben 17 jaar. Ik ben geadopteerd uit Colombia, Medellín. Vanaf dat ik 4,5 jaar ben woon ik Nederland. Al jong vroeg ik me af hoe mijn moeder er uit ziet, of ze op mij lijkt, of ik dezelfde haren heb. Ik ben heel nieuwsgierig hoe haar leven er uit ziet. En of ze aan mij heeft gedacht. Ik wilde meedoen met het televisieprogramma Spoorloos maar dat mocht nog steeds niet omdat ik niet oud genoeg ben.

Heel graag wil ik daarom samen met mijn adoptiemoeder zelf een zoektocht starten, hiervoor heb ik twee brieven gestuurd naar Colombia; 1 brief naar het ICBF, de kinderbeschermingsorganisatie daar. Zij hebben geantwoord dat ze niet kunnen helpen en helaas hadden zij geen foto van mijn moeder in het dossier. De andere brief heb ik gestuurd naar mijn opa maar daar kreeg ik geen antwoord op. Misschien klopt het adres niet meer dat ik had.
De organisatie ‘Colombia tu Pais’ is gespecialiseerd in zoektochten naar familieleden, de zogenaamde rootreizen. Zij willen mij helpen om mijn familie te zoeken. Om de zoektocht te realiseren heb ik een bedrag nodig van € 3000. Ik wil het allerliefste dat ze mijn moeder vinden, ook heb ik misschien nog een opa in Colombia. Verder heb ik daar een half zus en een tante en misschien nog meer familie. Pas wanneer zij gevonden zijn kan ik de reis van mijn leven maken. Helpen jullie mij om mijn droom waar te maken?
Super bedankt!!! met hartelijke groeten Karen Bol,

Karen Hermelina Moreno-Martinez

 

je kunt ook rechtstreeks bijdragen op het gekoppelde rekeningnummer:

NL66SNSB8815047794 t.n.v K.Bol

 

 

Karen Bol
04-11-2018

Hoi allemaal, vandaag is het 8 weken geleden 

dat we nog niks wisten en in de 8 weken is er heel veel gebeurd. Ik heb allemaal foto’s gekregen ook van toen ik zelf een baby was. Ik heb veel contact met mijn moeder en mijn zus . Nog elke dag denk ik: is het echt waar? Jaaa!! Ik heb ze gevonden en we gaan er naar toe. Groetjes Karen 


Karen Bol
16-09-2018

16-9-2018

lieve mensen, de afgelopen week heb ik voor t eerst in mijn leven, dat ik nu kan herinneren, mijn moeder gezien via whats app! 

Ook heb ik het telefoonnummer van mijn zus in Colombia gekregen. Ik ben zo verschrikkelijk blij. Minder dan een week geleden kregen we bericht dat de zoekactie succesvol was geweest. Ik stond te springen van geluk en ben niet meer opgehouden met erover te vragen en herhalen. 

Nu wil ik natuurlijk in 2019 naar mijn moeder toe vliegen. Mijn broer gaat ook mee. Als we genoeg geld hebben kunnen we in oktober tickets kopen.

ik hoop het zo he.

 

groetjes Karen


Karen Bol
25-08-2018

Blog 1

Dag beste lieve mensen, ik ben dankbaar voor alle bijdragen die ik al heb mogen ontvangen!

Met het schrijven van blogs ga ik iedereen op de hoogte houden. Er is nu bijna genoeg om de zoekopdracht te geven aan Colombia tu Pais. Mijn moeder gaat komende week informatie uit mijn dossier mailen. Dan is het effe afwachten hoe snel dat het gaat.....SPANNEND. Wordt vervolgt. groetjes, Karen


56 donaties
€ 890,00
Doel: € 3.000,00
29%

Deze actie is gesloten.