Help Jetske dealen met PTSS klachten

Help Jetske dealen met PTSS klachten | Geld inzamelen
 
 
Steun Jetske in haar strijd tegen haar PTSS

Lieve mensen,

Sinds januari van dit jaar hebben mijn vrouw en ik het voorrecht om te zorgen voor Jetske, onze 19 jarige pleegdochter. Jetske heeft bijzonder heftige dingen meegemaakt in haar verleden en we vechten al maanden om haar een juiste behandeling te laten krijgen. Dit is een traag proces in Nederland en in de tussentijd wordt ze voornamelijk aan haar lot overgelaten. Om haar zoveel mogelijk te helpen omgaan met de dagelijkse negatieve gedachten, gevoelens, dissociaties etc hebben we van alles geprobeerd om haar bezig te houden en zo positief mogelijk de dagen door te helpen. Onze dochter van 15 maanden is daar een fantastische hulp bij.

We zijn er ook achter gekomen dat het bezig zijn met Lego Jetske heel erg helpt. Haar zintuigen worden op de juiste manier geprikkeld waardoor ze redelijk helder blijft en steeds minder dissocieerd. Tegelijk geeft het haar dagbesteding (naast allerlei andere dingen die we met haar doen). We zijn inmiddels een youtubekanaaltje gestart waar we video's op zetten waarin we Lego bouwwerken en auto's in elkaar zetten en zijn we ook begonnen samen een stad te bouwen. Ze is hier erg enthousiast over en we merken zichtbaar en merkbaar een verbetering in de kwaliteit van haar dagelijks leven.

Omdat een behandeling nog wel even op zich laat wachten zijn we op zoek naar de financiele middelen om haar de komende tijd met deze nieuwe 'hobby' bezig te kunnen laten zijn. Omdat mijn vrouw de kostwinner is en ik thuis zit om voor beide kinderen te zorgen is dat soms lastig. Daarom vragen we jullie hulp. Met het geld dat wordt gedoneerd willen we graag enkele tafels aanschaffen waarop we de hele stad kunnen bouwen en lego om haar mee aan het werk te zetten.

Nadat de behandelingen aanslaat en het beter met haar gaat willen we kijken of we, ofwel zelf of via iemand anders kunnen zorgen dat de aangeschafte tafels en Lego iemand anders kan helpen die met dezelfde problemen kampt. Dit maakt echt een verschil in een moeilijk en zwaar leven.

Alvast hartelijk bedankt, voor het lezen van dit bericht, het delen ervan en een eventuele donatie!

We zullen ons best doen iedereen op de hoogte te houden van eventuele vorderingen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.