Help je mij mee bouwen?

Help je mij mee bouwen? | Geld inzamelen
 
 
Help je mij mee bouwen aan een betere leefomstandigheid voor mijn kinderen?

Hallo allemaal, 

Bedankt dat u de tijd neemt om naar mijn verhaal te luisteren. Ik ben een jonge mama van twee fantastische kindjes (binnenkort van 3 kindjes). Ik ben wonende in een huurhuis, vanaf het moment dat ik hier woon is mijn gezin voortdurend ziek (minstens een halfjaar tijdens de herfst-winter periode), er heeft zelfs onlangs een ziekenhuisopname plaatsgevonden van 1 kindje. 

Dit komt door een vochtprobleem in het huis, welke zich heeft geuit in een vreselijke lekkage. Uiteindelijk is dit met zeer veel moeite om het probleem duurzaam op te lossen nu tijdelijk opgelost door de woonorganisatie. Echter is het probleem hier niet mee opgelost.

Het huis ventileert erg slecht en is daarnaast ook te klein om bijvoorbeeld was te drogen in een ruimte met goede ventilatie. De was wordt helaas dus noodgedwongen in de wintermaanden gedroogd op de slaapkamertjes.

Het is mogelijk om een vaste trap naar (nu nog zolder met vlizotrap) zolder te realiseren, hier kan een goed ventilerende ruimte gecreëerd worden en een extra slaapkamer voor het kindje dat op komst is.

Alleen is het voor mij niet mogelijk om deze kosten (die volgens de woonorganisatie voor eigen kosten zijn) te dekken, dit terwijl het om onze gezondheid gaat.

Ik hoop met heel mijn hart, dat dit doel gerealiseerd kan worden, zodat wij als gezinnetje weer kunnen gaan genieten i.p.v. continu ziek te zijn of het gevecht aan te gaan met een woonorganisatie. 

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal, ik wens u allen fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2019 toe!

Voor elke donatie, dank ik u uit de grond van mijn hart! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 6.500,00
0%

Deze actie is gesloten.