Help Janine en Gordon naar Zuid Afrika.

Help Janine en Gordon naar Zuid Afrika. | Geld inzamelen
 
 
Gun doodzieke Janine met Gordon weerzien met kinderen en kleinkinderen in Zuid Afrika!

Janine en haar ZuidAfrikaanse man Gordon zijn nu ruim 10 jaar getrouwd en besloten 3 jaar geleden terug te komen naar Nederland wegens economische redenenen. Ze moesten daar alles achterlaten en probeerden hier een nieuwe start te maken. Via allerlei omwegen en verschillende moeilijkheden overwonnen te hebben zijn ze eindelijk in een flat in Eindhoven neergestreken. Kort daarop werd bij Janine niercelkanker geconstateerd en dit is inmiddels uitgezaaid die met medicatie nu onder controle is maar niet te genezen. Zij leeft in reservetijd omdat de doktoren in aanvang niet hadden verwacht dat ze er nu nog zou zijn. Momenteel gaat het redelijk en stabiel en volgens de doktoren kan ze best nog een keer op vakantie. Gordon is momenteel haar mantelzorger, hij heeft kinderen in Zuid Afrika en kleinkinderen die hij nog nooit gezien heeft. Graag gunnen wij hun een weerzien en voor Janine een afscheid van familie, vrienden en dit mooie land.

Maar het probleem is hun financiele situatie....een minimuminkomen met geen ruimte voor enigerlei vertier laat staan een dure reis.

Wij als zussen (Pauline en Tonnie) zijn ook niet bij machte om deze droom van hun te verwezenlijken maar wie weet met wat hulp van buitenaf gaat dit lukken!

Wij weten zeker dat jullie twee mensen heel gelukkig gaan maken en ons daarbij.

Onze dank is groot!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
98 donaties
€ 3.275,00
Doel: € 3.500,00
93%

Deze actie is gesloten.