Help Jamie !

Help Jamie ! | Geld inzamelen
 
 
Ongeluk door toe doen van iemand anders zijn roekeloosheid

Lieve familie en vrienden,

Afgelopen weekend zou Jamie met eliza een gezellig dagje naar de Efteling gaan voor moeder-dochter dag echter hebben ze de Efteling nooit gehaald door roekeloosheid van een andere bestuurder. Jamie was bezig om de afslag naar de Efteling te pakken terwijl een andere bestuurder 2 banen op schoof en met hoge snelheid ook de afslag op kwam daardoor begon iedereen te remmen en heeft Jamie dit helaas niet kunnen aan remmen waardoor ze vol op haar voorganger is geklapt. Helaas is de bestuurder die de auto de afrit op gooide gewoon door gereden ( waarschijnlijk niet eens gemerkt wat er zich door hem achter zich afspeelde ). Naast dat de voorkant helemaal in de puin ligt waren ook de airbags uitgeklapt hierdoor hebben eliza en zij een aardige klap moeten incasseren waardoor ze nek en rug klachten hebben hiervoor zijn ze onderzocht en lopen ze nu bij de fysio en hebben zij pijnstilling gekregen van de dokter. 

Nu ben ik al lang blij dat zij dit ongeluk gewoon hebben na kunnen vertellen want blik is vervangbaar. Maar zoals jullie weten hebben wij er een baby bij gekregen en is ons spaarpotje helaas op. 

Nu heeft Jamie eigenlijk wel een auto nodig om naar haar werk te kunnen komen in Gouda dus vandaar dat ik deze crowd funding op zet daar waar Jamie nooit te beroerd is om andere te helpen hoop ik dat familie, vrienden en kennissen ons willen helpen want alle kleine beetjes helpen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 510,00
Doel: € 1.000,00
51%

Deze actie is gesloten.