Help Jamayra naar the world championships Glasgow

Help Jamayra naar the world championships Glasgow | Geld inzamelen
 
 
Streetdance World championships Glasgow augustus 2018 voor Jamayra Mando

Hoi allemaal,  ik ben Jamayra Mando en ik ben 15 jaar oud. Van jongs af aan was het al duidelijk.... Ik ben een danser! Een entertainer!! 

Na jaren bij dansschool UDX gedanst te hebben, ben ik daar op mijn 12de gestopt met dansen. Zodat ik goed en gefocust aan mijn havo kon beginnen. Maar ik miste het dansen in een groep en ben toen op zoek gegaan naar een dansschool in de buurt.  Mindmix dance centre hield auditie's en zo kwam ik bij Underground System ( u.s. crew). We zijn een echt wedstrijd team en reizen zo het hele land door. 

Op deze wedstrijden kwam ik in aanraking met de freestyle wedstrijden. Begin dit jaar voelde ik me zeker genoeg om ook hier aan mee te doen.  Ik kom net terug van het Europees kampioenschap en mag me vanaf vandaag " 2nd place winner solo u16" noemen. 

En......... Ik heb me nu zelfs gekwalificeerd voor het WK in Glasgow! 

En dat brengt me naar de aanleiding van deze actie. Om in Glasgow te komen heb ik geld nodig. Het inschrijfgeld, de reis en het overnachten komt neer op 639,- . Met mijn bijbaantje bij het kruidvat lukt het mij niet dit bedrag bij elkaar te krijgen.  Hiervoor vraag ik jullie om hulp.

Ik hoop op jullie steun, 

Veel liefs Jamayra Mando

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 274,00
Doel: € 639,00
42%

Deze actie is gesloten.