Help Ivanne vechten tegen de Ziekte van Wilson.

Help Ivanne vechten tegen de Ziekte van Wilson. | Geld inzamelen
 
 
Steun Ivanne in zijn strijd tegen de Ziekte van Wilson !

Onze broer/zoon heeft zo snel mogelijk hulp nodig. Een hersenoperatie in het buitenland is zijn laatste kans op genezing. 


Ivanne Jager een vrolijke man van 28 jaar  stond midden in het leven. Was vaak met vrienden, had een leuke baan, net een dochter gekregen en ging een goede toekomst tegemoet ! 


Ineens voelde Ivanne zich steeds minder vrolijk en had weinig zin meer om naar buiten te gaan en dingen te ondernemen. Ivanne veranderde in een paar maanden tijd van actieve jongen naar een jongen die niks meer zelf kon en niemand wist wat er aan de hand was. Na vele onderzoeken in het ziekenhuis hadden we eindelijk het antwoord : De ziekte van Wilson. 

Op dit moment is het zo dat Ivanne niks meer zelf kan doen doordat zijn handen de heletijd blijven beven. Hij kan ook niet meer opstaan/lopen omdat hij zijn evenwicht niet meer kan houden. Een gesprek met hem voeren is ook lastig, hij begrijpt je wel maar komt heel moeilijk uit zijn woorden. 

Het leven van Ivanne bestaat alleen nog maar uit fysiotherapie en medicijnen slikken om de koper in zijn lichaam stabiel te houden. Voor de ouders is dit echt enorm zwaar omdat ze 24/7 thuis moeten zijn om Ivanne te helpen. 

Het enige wat Ivanne nog zou kunnen helpen is een hersenoperatie in het buitenland en een goed revalidatiecentrum.


De artsen in Nederland kunnen Ivanne niet  verder helpen, na vele behandelingen met medicijnen zijn we nu op het punt dat zijn lever stabiel is en hij voor altijd een koperarm dieet moet blijven volgen. En hij voor de rest van zijn leven met een hersenbeschadiging zit. Waardoor uitzicht op genezing verder dan ooit lijkt. 

Maar de oplossing is er ! In Engeland waar de ziekte van Wilson wat bekender is als in Nederland kunnen ze hem helpen. 

Het enige wat we nodig hebben is een bedrag van ongeveer. €65.000.- voor een hersenoperatie, en daarna een goede plek voor Ivanne om te revalideren. Om er hopelijk weer bovenop te komen. Het is natuurlijk een heel groot risico zo’n operatie maar we willen deze laatste kans op genezing/verbetering graag aangrijpen. 

 
Schrik niet van dit hoge bedrag. Elke donatie is een stapje dichterbij voor Ivanne om gezonder te kunnen worden. Zou iedereen dit zoveel mogelijk willen delen in hun netwerk ? We zullen iedereen echt heel erg dankbaar zijn ! 

De familie Jager. 

 
Hierbij wat informatie over de Ziekte van Wilson :

https://www.leverpatientenvereniging.nl/ziekte-van-wilsonEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
610 donaties
€ 14.259,00
Doel: € 65.000,00
21%

Deze actie is gesloten.