Help Isaac thuiskomen! | Geld inzamelen
 
 

Help Isaac thuiskomen!

Super bedankt iedereen!

*UPDATE*

Yes! Het is gelukt. Isaac is thuis. Aan iedereen die heeft meegeleefd of zelfs heeft gedoneerd: ONTZETTEND BEDANKT! Ik ben sprakeloos door alle giften die zijn gedaan. En Sandra voelt zich al helemaal overdonderd. Het ticket kon hierdoor grotendeels betaald worden. Er zijn geen woorden voor hoe dankbaar wij ons op dit moment als familie voelen. Isaac is eindelijk thuis. En het gaat heel goed met hem. Dus ook namens Sandra en Isaac; super bedankt! Doneren is niet meer nodig. 

PS: we kunnen niet iedereen persoonlijk bedanken, omdat we geen contactgegevens hebben meegekregen vanuit de actiepagina. Daarom via deze weg; alle donateurs, ontzettend bedankt!!! Het is hartverwarmend. Zelfs mensen die we niet persoonlijk kennen, hebben bijgedragen aan de thuiskomst van Isaac. Dank daarvoor!

Ik (Joyce) ben de trotste zus van Sandra. Al jaren zet zij zich in voor anderen. Ik vond het dan ook niet vreemd toen ze 7 jaar geleden vertelde dat ze dolgraag een kindje wilde adopteren. Niet omdat ze zelf geen kinderen kon of wilde krijgen, maar omdat ze heel graag haar huis en hart wil delen met een kind die geen eerlijke kans in zijn leven heeft gehad. Een kind die geen ouders heeft die voor hem of haar kan zorgen. Vol moed en liefde begon ze aan dit traject. En nu, 7 jaar later, is het zover.

Afgelopen augustus heeft ze Isaac (4) uit Haiti ontmoet. Twee weken lang hebben ze met elkaar opgetrokken. Het afscheid was lastig, maar na deze ontmoeting volgde er een wettelijk verplichte juridische procedure wat 6 tot 9 maanden in beslag nam. En afgelopen maand was het dan zover. Sandra is officieel de trotse moeder van Isaac! En ik een hele (officiële) blije tante.

Als er geen corona zou zijn, hadden we nu samen in het vliegtuig gezeten om hem op te halen. Al jaren planden (en spaarden) we voor deze reis en zagen we hier naar uit. Maar helaas gooide COVID-19 roet in het eten. Totdat we vorige week te horen kregen dat Duitsland een vliegtuig stuurt om kinderen uit Haiti op te halen. Dit is voor Isaac de enige kans om binnen afzienbare tijd naar Nederland te komen. Maar het vliegtuig kost veel geld. En hier is geen subsidie voor, de ouders moeten de kosten zelf dragen. Deze 'luchtbrug' is echt heel noodzakelijk. Er is namelijk geen andere manier van reizen aangezien het coronavirus inmiddels zijn intrede heeft gedaan in Haiti, het orkaanseizoen voor de deur staat en voedsel steeds schaarser wordt.

Er gaan 10 kinderen mee met het vliegtuig. En samen met stichting 'help a child' wordt er gezorgd voor begeleiding op de vlucht in de vorm van een arts en 1 begeleider per 2 kinderen. Het kost Sandra minimaal 6.500 euro voor het ticket. Omdat dit op zeer korte termijn gebeurt en zeer onverwachts op deze manier, ben ik deze doneeractie gestart. Het zou fantastisch zijn als we haar financieel kunnen helpen. Elke euro is meegenomen. Help je mee? Alvast heel hartelijk dank.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

126 donaties
€ 4.315,00
Doel: € 6.500,00
66%