Help Ingubo Children's Haven

Help Ingubo Children's Haven | Geld inzamelen
 
 
Help ons om de kinderen van Ingubo iedere dag eten én een mooiere toekomst te geven!

Lieve familie & vrienden,
 
Zoals jullie weten studeren wij inmiddels alweer 7 weken in Zuid-Afrika. Een aantal weken geleden zijn wij begonnen met vrijwilligerswerk bij Ingubo Children’s Haven in de townships van Port Alfred. Ingubo staat voor ‘houd kinderen warm’, en biedt elke dag ongeveer 40 kansarme kinderen een veilige plek, een maaltijd, een kans op onderwijs en leert hen vertrouwen in een mooiere toekomst. Het is een fijne plek waar mooie dingen voor deze kinderen gedaan worden.
(Een kleine sfeerimpressie is te zien in het hierbij gedeelde filmpje).


Wat doen wij hier? Wij helpen met het maken van huiswerk, sporten, muziek, uitdelen van maaltijden en spelen met de kinderen.


Wat willen wij méér doen? Wij willen graag wat meer kunnen betekenen voor de mama’s en kinderen van Ingubo. Wij gunnen ze bijvoorbeeld boeken voor het leesonderwijs, (educatief) speelgoed, of wat financiële ruimte om eens een uitje te doen met de kinderen of het pand nog meer ‘thuis’ te maken. Prioriteit nummer 1 is toch wel het tekort aan eten dat ze hebben. Bij Ingubo hebben ze op dit moment namelijk te weinig eten om alle kinderen iedere dag te voeden, en zouden we hier graag iets aan veranderen.


Wat vragen wij van jullie? Wij willen al onze vrienden, familie & kennissen vragen om een kleine bijdrage (als je dit kunt missen). Het hoeft niet veel te zijn, want ze zijn hier echt al blij met niets.


We hopen zo veel mogelijk geld op te halen om de mama’s en vooral kinderen bij Ingubo te helpen! Helpen jullie ook?
 

Groetjes,

Isabelle, Fleur, Dodi, Tessa, Sharon & JanineEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

121 donaties
€ 2.872,00

Deze actie is gesloten.