Help Indoor Skatepark Zwolle door de 3e golf heen

Help Indoor Skatepark Zwolle door de 3e golf heen | Geld inzamelen
 
 

Beste lezer, 

We doen een oproep op uw steun! 

Stichting indoor Skatepark is sinds januari 2019 de oplossing voor vele skaters, steppers en bmx'ers in Zwolle en omstreken. Maar sinds afgelopen lockdown hebben we geen inkomsten meer. We krijgen deze 3e lockdown geen steun van de overheid maar onze vaste lasten gaan wel door! 

Dubbel zo zwaar omdat onze inkomsten zeer seizoensgebonden zijn. Van oktober t/m maart wordt er veel gebruikt gemaakt van het skatepark. In de overige maanden wordt er veel buiten geskate vanwege het mooie weer. 

Bij Skatepark Zwolle gaat het niet om de grote groepen. Nee we zetten ons in voor kwaliteit. Een veilig park met een veilig sfeer.  Voor alle kinderen, jongeren en zelfs voor ouderen toegankelijk. 

In totaal is Skatepark Zwolle door de corona meerdere maanden gesloten en het ziet er naar uit dat het nog wel even kan duren voordat we weer kunnen skaten! 

Het zou naar jaren strijden voor het indoor park extreem zonde zijn, als al dit werk voor niets is geweest en corona wint van onze vrijwilligers en skaters! We willen jullie daarom vragen een eenmalige donatie te doen zodat na deze corona crisis we weer verder kunnen met onze missie! wil je ons maandelijksondersteunen, neem dan contact met ons op! 
 

Bedankt voor het lezen, we hopen dat je ons kunt en wilt ondersteunen door middel van een donatie! 
Heb je zelf niet de financiele middelen, dan kun je ons helpen door dit bericht te delen via insta, facebook en met je vrienden via whatsapp! 

Alvast bedankt! 
Team Skatepark ZwolleEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

76 donaties
€ 2.955,00
Doel: € 10.000,00
29%