Help Hunter

Help Hunter | Geld inzamelen
 
 
Help Hunter weer op de been.Help Hunter.

Hunter is een Jack Russel geboren rond 17 Juli 2012 , Hunter is rond 4 weken oud zijn nest verlaten en bij ons terecht gekomen . Hunter heeft een slechte opstart wat dat betreft gemaakt . Maar we hebben er alles aangedaan om dit weer recht te trekken.
Afgelopen jaar 2019 in oktober is Hunter geopereerd aan zijn linker achterpoot omdat zijn kruisbanden volledig afgeschuurd waren . Door slecht geïnformeerd te zijn heeft Hunter hier een dik jaar mee rond gelopen.
Gelukkig dachten wij na 3 maanden herstel knapte Hunter weer op.
Nu Sinds begin januari 2020 waren we nog geen 400 meter van onze auto vandaan om te wandelen en zakte Hunter door zijn rechter achter poot. We zijn meteen naar de dierenarts geweest in de buurt en zei tegen ons dat zijn rechter kruisbanden afgeschuurd zijn .
Deze klap zagen wij niet aankomen na 3 maanden 2 operaties , Finaceel kunnen wij dit niet helemaal opdragen en vragen daarom om u hulp.
Hunter is een lief zacht aardige hond. Hunter is onze steun in het gezin . we willen Hunter nog 8 jaar van zijn leven laten genieten zonder op 3 poten te laten hinkelen met pijn .
De kosten van de operatie zijn 1385 euro wij willen jullie via deze weg vragen om te helpen door middel van een donatie en deze operatie mogelijk te maken zodat Hunter nog 8 jaar mee kan in ons gezin.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.385,00
0%