Help Hulphond! Hogeschool Leiden CE1C

Help Hulphond! Hogeschool Leiden CE1C | Geld inzamelen
 
 
Geld werven voor stichting Hulphond is een hele kluif. Helpt u mee of vangen wij bot?

Welkom op onze Hulphond pagina!

Om een beetje de indruk te krijgen van wie wij zijn en waarom u hier bent beland geven wij u hierbij enige toelichting. Wij zijn Sven den Braber, Julian Koelewijn, Niels Visser en Robbie de Moedt van de studie Commerciële Economie te Hogeschool Leiden.
Voor ons eerste toegewezen project van de studie kregen wij de opdracht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Hulphond Nederland, de stichting die honden op speciale manieren trainen zodat die in het vervolg mensen met epilepsie, PTSS e.d. kunnen ondersteunen.

Zo'n hulphond opleiden is niet zomaar even gedaan. Hier komt de nodige tijd, moeite en geld bij kijken. Zo kost een opleiding van 1,5 jaar zo'n 25.000 euro. Hiervan wordt 17.000 euro vergoedt door de zorgverzekering, wat betekent dat 8.000 uit eigen zak moet worden betaald.
Wij proberen Hulphond een handje te helpen door te proberen 8.000 euro op te halen, zodat zij 1 hulphond kunnen opleiden. Een hulphond kan daarna iemand 8 jaar ondersteunen!

8.000 euro. Dat is een hele kluif, maar wij denken dat dit mogelijk is. Maar het is onmogelijk zonder uw hulp! Daarom vragen wij u om deelname aan ons project om iemand met een onoplosbaar probleem een hart onder de riem te steken!

Helpt u mee voor Hulphond of vangen wij bot?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 110,00
Doel: € 8.000,00
1%

Deze actie is gesloten.