Help Hoi!!

Help Hoi!! | Geld inzamelen
 
 
De loempiakar van Hoi is gestolen! Een enorm drama voor Hoi. Help Hoi aan een nieuwe kar!

Lieve vrienden, familie, buren, kennissen, collega's, Bosschenaren, medelanders en mensen,

Hoi Nguyen verkoopt alweer 26 jaar 's werelds lekkerste loempia's en broodjes bapao en dat gewoon bij ons in Den Bosch. Dit doet zij voor het pand van de Nettorama en achter het politiebureau.

Op woensdag 10 januari jl. is de loempiakar van Hoi gestolen. De politie heeft geen enkel spoor dus de kans dat de kar wordt teruggevonden lijkt uitermate klein. De verzekering keert helaas slechts de dagwaarde uit en dat is bij lange na niet voldoende om een nieuwe kar te kunnen kopen. Dit is een enorm drama voor Hoi en haar familie want zij heeft onvoldoende geld om zelf een nieuwe kar te kunnen kopen en Hoi was voor haar inkomen volledig afhankelijk van deze kar. Momenteel huurt Hoi een kar maar dit is erg kostbaar en op de langere termijn dan ook niet houdbaar.

Ik ken Hoi als een zeer vriendelijke en lieve vrouw. Zij staat er in weer en wind en heeft altijd en voor iedereen tijd voor een gezellig praatje.

Laten we Hoi nu helpen waar we kunnen nu zij dit zo hard nodig heeft en laten we weer net als vroeger een beetje voor elkaar zorgen!

Deze hele situatie is een regelrechte nachtmerrie voor Hoi dus vandaar dat deze inzamelactie wordt gestart.

Help Hoi aub. aan een nieuwe kar en doneer!! Wat je ook kunt missen. Alle beetjes helpen.

Hoi is jullie enorm dankbaar.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

43 donaties
€ 580,00

Deze actie is gesloten.