Help! Hij is pas 30 jaar...

Help! Hij is pas 30 jaar... | Geld inzamelen
 
 
30 jaar en niet meer beter worden... Daar heeft Wouter nu mee te dealen.

Deze vrolijke cowboy (rechts) en zijn lieve vriendje (links) hebben donderdag 17-05-2018 het ergste nieuws van hun leven gehad...
Wouter heeft kanker en de vooruitzichten zijn op z'n zachtst gezegd niet goed. 

Donderdag 17-05-2018 was de dag dat iemand zijn klachten wél serieus nam en Wouter werd direct opgenomen. Allerlei onderzoeken werden er gedaan die dag. En toen: het vreselijke nieuws. Kanker!  in zijn longen en lever. Een vreselijke klap voor Wouter en iedereen die hem lief heeft! 

Vrijdag 18-05-2018 doorverwezen naar het AvL.  Hij heeft dezelfde dag nog chemotabletten meegekregen en ze hebben nog een scan van zijn hoofd gemaakt (de uitslag volgt later). 

De tabletten lijken zijn werk te doen. Wouter voelt zich energieker en kan weer leuke dingen doen. Fantastisch! Meteen hebben we er gebruik van gemaakt en zijn gaan paardrijden. Deze wens kan hij alvast afstrepen van zijn bucketlist en wat heeft hij genoten! Super blij en dankbaar was hij met deze dag. 

Één probleem (en heel groot probleem) met deze tabletten is dat de kankercellen er resistent voor worden. Gemiddeld duurt dat 6 tot 12 maanden, maar Wouter heeft een zeer agressieve vorm en dus zal er sneller resistentie optreden. 

Daarna is er nog één ander alternatief wat het proberen waard is: immunotherapie. Het doel zal niet genezing zijn, want het is al duidelijk dat dit niet meer kan. Maar het kan wel dienen ter verbetering van de kwaliteit van leven..

Terugkomend op de scan van zijn hoofd, want de uitslag was er niet direct. Een week heeft hij moeten wachten en vrijdag 25-05-2018 kreeg hij de uitslag. Er zijn tumoren in zijn hoofd gevonden... Wederom een hele hard klap. Auto rijden zit er niet meer in vanwege de toenemende kans op epilepsie. Hij was erg overdonderd en verdrietig door dit nieuws.

Zaterdag 26-05-2018 hadden we hem opnieuw aan de telefoon. "Hoe voel je je nu?", was de vraag. En onze positieveling was terug. "Ja, wel weer goed. Weet je, het zit er nu eenmaal. Gelukkig zullen de extra uitzaaiingen geen effect hebben op behandelingswijzen, slagingspercentage en/of levensduur. Ik baal wel van het auto rijden, maar aan de andere kant kan ik mezelf rond laten rijden door privé chaffeurs, lekker verwend. Ik ga er gewoon iets van maken de aankomende tijd en nog proberen te doen wat ik wil doen in mijn leven". 

Dus dan moet je je -op je 30e- ineens bezig gaan houden met je bucketlist, die je zo snel mogelijk moet gaan realiseren. Oneerlijk! Want waar iemand daar normaalgesproken nog 50 jaar de tijd voor heeft, is er nu ontzettend veel haast. 

Dus hoe mooi zou het zijn als Wouter de kans krijgt om zijn bucketlist te realiseren. Paardrijden kan hij afvinken, maar er staan nog meer dingen op zijn verlanglijstje, zoals: 

  • Een dagje racen op het circuit (als bijrijder)
  • Naar het zeer luxe restaurant 'Encore by Simonis'
  • Een helikoptervlucht
  • Naar Il Divo gaan
  • Een vakantie met z'n beste vrienden
  • En iets minder leuk: een (hoge) verstelbare boxspring om eventuele verzorging te vermakkelijken 

Om dit te kunnen realiseren, hebben we jullie hulp dus hard nodig... Doneren en massaal delen is wat wij van jullie vragen.

Ook al is dit helemaal niet à la Wouter, want om geld vragen doe je niet in zijn ogen... Wij weten dat hij het fantastisch zou vinden om zijn laatste dromen werkelijkheid te zien worden.

Dus ff iets minder fooi in het restaurant, of een paar euroknallertjes bij de Mac laten liggen en Wouter komt een stapje dichterbij het realiseren van zijn bucketlist.

Wij danken jullie vast voor jullie hulp!

Lieve groetjes team BucketlistEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
157 donaties
€ 4.445,00
Doel: € 10.000,00
44%

Deze actie is gesloten.