Help het Trinity Hospital in Malawi

Help het Trinity Hospital in Malawi | Geld inzamelen
 
 
Help ons om nieuwe voorzieningen te kopen voor het ziekenhuis

Hallo allemaal,

Wij zijn Elise de Waard, Chiara Rizzo, Sanne van Kempen, Manon Barten, Wouter Lubbers, Nika van Leur en Sanne van Roosmalen, wij zitten in het 3e jaar van de opleiding Verpleegkunde op het ROC Nijmegen en Boxmeer.

Wij als groep hebben de kans gekregen om in april 10 weken stage te mogen lopen in het Trinity hospital in Muona, een dorpje in Malawi. Het Trinity hospital is opgericht door een katholieke organisatie. Zij zijn ook de eigenaars van de school voor verpleegkundigen bij het ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft 200 bedden en er werken ongeveer 150 mensen: waaronder 9 medische staf, 16 verpleegkundigen, 7 paramedici. Het Trinity hospital is betrekkelijk eenvoudig van opzet. Met de middelen die ze hebben doen ze hele mooie dingen.

Wij willen het ziekenhuis waar wij stage gaan lopen graag helpen door wat nieuwe voorzieningen aan te schaffen. Hierbij moet u denken aan kleine dingen die in Nederland vanzelfsprekend zijn, maar die ze zich daar niet kunnen veroorloven. Bijvoorbeeld: bloeddrukmeter, gordijnen voor privacy, verpleegtechnische hulpmiddelen. Tijdens onze stage zullen wij gaan bekijken wat er nodig is. Hiervoor hebben wij natuurlijk geld nodig en vragen wij jullie hulp door middel van een financiële bijdrage. Dus bent u bereid om via ons het ziekenhuis in Malawi te helpen, dan kunt u uw bijdrage doneren. Alle kleine beetjes helpen en zijn welkom!

Alvast bedankt! En we houden jullie op de hoogte

Met vriendelijke groet,
7 gemotiveerde verpleegkundige in opleiding

Sanne van kempen
27-06-2018

Hallo allemaal,

Ontzettend bedankt voor jullie donaties. Wij en het ziekenhuis zijn hier erg blij mee.

Vorige week dinsdag zijn we naar Blantyre gegaan om dit geld te gaan besteden.

We hebben hier gekocht:

Vuilnisbak, bakken waar ze spullen in kunnen doen voor out reach (hier gaan ze naar verschillende dorpjes om elke maand vaccinaties aan kinderen te geven), krukjes voor familie zodat ze niet op de grond hoeven te zitten en meters stof zodat ze hier lakens van kunnen maken voor op de general ward, deze waren namelijk erg versleten.

 

Groetjes en nogmaals bedankt van ons43 donaties
€ 790,00

Deze actie is gesloten.