Help het lijden verlichten

Help het lijden verlichten | Geld inzamelen
 
 
Help alsjeblieft mee deze hondjes in Suriname een betere toekomst te geven!

Mijn Broer Arie loopt nu een tijdje stage (Als student Biologie) in Suriname en komt daar dagelijks hondjes tegen in heftige omstandigheden.

 

Arie is dagelijks uit eigen intiatief bezig met de hondjes om hem heen. Zo voert hij iedere dag 16 hondjes. Waakt hij over de talloze nestjes met onweerbare puppies. Ook om voer te kopen voor de zwakke moederhondjes zal het geld gebruikt worden. Tot nu toe betaald Arie alles vanuit zijn studiefinanciering. Maar het is bijna niet meer haalbaar. Daarom hebben we alle hulp nodig!!!

We willen de krachtige bundelen om 1 van de hondjes die om hem heen leeft naar Nederland te halen. Arie heeft haar Belle genoemd. Haar zie je op de eerste foto, Ze lijdt aan een pijnelijke brandwond en dat heeft bepaalde zorg nodig. Daarnaast heeft ze ook nog een nestje met pupjes die een goede toekomst verdient.

Maar net als Belle zijn er enorm veel hondjes die de hulp hard kunnen gebruiken. Ook op de foto's te zien is een hondje die Arie, midden in de nacht, heeft gevonden en opgevangen. Hij en de dierenarts hebben de volgende dag besloten haar in te laten slapen omdat haar conditie te slecht was. 

Naast het geld om hondjes die er zo erg aan toe zijn, dat leven ondragelijk is, uit hun lijden te verlossen is er ook geld nodig voor antibiotica kuurtjes, serelisatie en casteratie en hondjes met nestjes een toekomst te bieden, dat is een grote wens van ons.

Samen met de plaatselijk dierenarts in Suriname zal Arie met het verzamelde geld zoveel mogelijk hondjes proberen te helpen. En we hopen dat je ons daarbij wilt helpen!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
55 donaties
€ 735,00

Deze actie is gesloten.