Help Herma aan waterdicht vervoer

Help Herma aan waterdicht vervoer | Geld inzamelen
 
 
Zij die altijd belangeloos klaarstaat voor een ander, heeft nu hulp nodig

Die Herma,

Altijd belangeloos inzetten voor anderen. En er nooit een euro of wederdienst voor vragen. Ze kookt voor oude mensen, ze past op bij bekende omdat die omhoog zitten, ze is een belangrijke schakel voor mensen die weinig tot niks te besteden hebben en vooral zet ze zichzelf onderaan het lijstje.  

Rijbewijs heeft ze niet, en scooter/brommer rijden gaat niet vanwege niet kunnen bedienen van de gashendel. Ik heb Herma zo goed en zo kwaad als het gaat al een aantal keer door weer en wind voorbij zien komen. Ze blijft zich toch immers inzetten voor iedereen, ongeacht de resultaten die dat geven aan haar eigen gezondheid.

 

Dit heeft mij aangegrepen om voor haar een invaliden auto te willen funden. Deze past binnen haar budget qua onderhoud, ze zit dan mooi droog en van A naar B komen heeft dan geen nare consequenties meer.

Wil je hier aan bijdragen. Al het geld gaat ten goede aan het wagentje voor Herma. Alles wat er meer gedoneerd wordt, gaat in een potje voor het onderhoud en verzekering van het wagentje.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 235,00
Doel: € 1.250,00
18%

Deze actie is gesloten.