Help Henney

Help Henney | Geld inzamelen
 
 

Zaterdag 25 juni was een helse dag. Henney besloot uit een raam te springen en daarbij zijn haar beide voorpootjes ernstig gewond geraakt. Zo erg dat ze een operatie aan beide voorpoten moet ondergaan die uit zal komen op 10.000 euro, die ik niet kan betalen zonder jullie hulp. Help Henney aan gezonde pootjes. 

Henney geeft niet op en dat is wel duidelijk. Ze is nog maar 2 jaar oud en zit zelfs nu vol levenslust. Het is dit of haar laten inslapen, maar die gedachte kan ik niet verdragen omdat de kans zo groot is dat ze na operatie weer de oude wordt. Alleen geld kan dit toch niet in de weg staan? Henney brengt zoveel liefde in mijn leven en in dat van anderen.   

Ze is niet alleen onze vriendin, maar ook een vriendin voor; vrienden, kennissen, familie, buren, iedereen die haar voor het eerst ontmoet en bovenal mijn cliënten waar ze trouw iedere werkdag mee naartoe gaat en waar ze de pleister is op de open wond. 

Op de website lees je precies wat er gebeurd is.
https://helplievehenney.jouwweb.nl

Ik heb jullie hulp nodig. Alsjeblieft! ❤️

Tess grevink
29-07-2022

We kunnen jullie niet genoeg bedanken!! Dankzij jullie hebben we Henney gister kunnen laten opereren aan haar tweede poot. We missen nog €1200 euro, maar hebben het vertrouwen dat dat goed komt! 

Henney heeft haar tweede operatie gister goed doorstaan. Ze is een nachtje in de kliniek gebleven en als het goed is mogen we haar vandaag aan het einde van de dag ophalen. Stiekem ben ik zenuwachtig om haar te halen, ze liep nog ietsje beter op de gespalkte poot dan de al geopereerde poot (wat normaal is) maar nu heeft ze natuurlijk beide voorpoten geopereerd. Benieuwd naar hoe ze zich voelt en hoe ze loopt. Maar met het volste vertrouwen dat het goed komt. En blij dat ze nu volledig kan revalideren. We geven het de tijd, en gaan Hen heel veel knuffelen. Zonder al jullie hulp was dit niet gelukt!! Duizendmaal dank!! ❤️❤️❤️❤️

Het herstel van haar eerste poot verloopt voorspoedig. De wond is alleen nog niet 100% droog. Gister hebben ze uit voorzorg daar wel een kweek van afgenomen. Ze verwachten dat hier niets uitkomt en dat de wond deze week volledig sluit. Ze durft er op te lopen met verband. Maar als het verband eraf is raakt ze er een beetje van in de stress. Gelukkig zit hier wel verbetering in. En liep ze gister met ontbloot pootje de kliniek binnen! 💪🏻

Laten we er met z'n alle voor zorgen dat we de €10.000 halen! Mocht je nog een mini centje kunnen missen voor Henney? We zijn er bijna!!
jullie zijn de beste!  ❤️❤️❤️


Tess grevink
03-07-2022

Nog steeds druppelen de donaties binnen. Waar we echt ontzettend dankbaar voor zijn!!❤️ Dankzij jullie hebben we Henney zaterdag kunnen laten opereren aan haar eerste poot. Het was een zware operatie die veel tijd in beslag heeft genomen. Maar de chirurg geeft aan heel blij te zijn met het resultaat en Henney heeft het erg goed gedaan. Na 2 dagen en een nachtje slapen in de kliniek mocht ze weer naar huis.

We hebben een strak bewegingsschema en een medicatie schema en gaan nu ons best doen voor een voorspoedig herstel, zodat ook de tweede poot snel geopereerd kan worden. Henney is mega stoer en is in goeie doen, ze loopt op beide pootjes en dat terwijl haar "nieuwe" geopereerde pootje enkel ingebonden is met drukverband ipv spalk. Het lopen mag helaas alleen tijdens het uitlaten dus daarbuiten moet ze blijven liggen. We knuffelen veel met haar en zorgen dat ze in de buurt ligt dan is ze helemaal oké.

Voor de tweede poot hebben we nog niet helemaal genoeg geld. Dus voor iedereen die toch nog een mini centje missen kan? Alsjeblieft! Henney heeft het nodig. Help Henney!! Doneer wat je missen kan ❤️


Tess grevink
30-06-2022

Lieve lieve mensen! 

Eerst was het alleen maar huilen om Henney haar situatie en toen was het alleen maar huilen van geluk om alle lieve donaties! We zijn in 2 dagen tijd gewoon al over de helft!!!! 

Mega mega dank aan iedereen! Dit maakt het opereren van de eerste poot al mogelijk!! Haar poten moeten 1 voor 1 geopereerd worden anders is het te zwaar voor haar. Gister hebben we te horen gekregen dat ze vrijdag (1 juli) al geopereerd kan worden aan haar eerste poot! Dus morgen wordt een spannende dag. 

We willen de tweede poot ook heel erg graag mogelijk maken! Dus alsjeblieft!!! We zijn er bijna!! Iedere euro telt, "spread the word" en geef wat je missen kan!❤️❤️❤️ Jullie zijn de beste!! ❤️❤️❤️ 

Ondertussen hobbelt Henney vrolijk rond thuis op 2 spalken. Het is onvoorstelbaar hoe ze zichzelf goed houdt onder deze situatie. En dat bewijst voor ons; Henney wil leven!


257 donaties
€ 9.076,00
Doel: € 10.000,00
90%