HELP HENKIE

HELP HENKIE | Geld inzamelen
 
 
Operatie Henkie

Henkie wil geen Hinkie meer heten. Hij heeft een behoorlijke smakker gemaakt, en heeft zich stoer gehouden, óók toen de eerste DA had gezegd dat er niks gebroken was. Toen het allemaal wat lang duurde, dat "toneelspel", is het personeel toch op het gevoel afgegaan en nog eens bij een (andere) DA langs gegaan. En er blijkt dus wel degelijk iets gebroken te zijn!

Buiten het enorme verdriet en (onterechte) schuldgevoel van het personeel, heeft dit stoere mannetje nu te lang pijn geleden. Maandag 13 november gaat hij onder het mes. En dan is het hopen dat alles weer hersteld kan worden. Het rampenscenario is dat zijn poot er alsnog af zal moeten omdat de bloedvoorziening in de heupkop misschien onvoldoende is geweest.

Het herstel zal ook behoorlijk wat impact hebben, op zowel Henkie als het personeel, maar ze gáán ervoor! En Henkie wil niet meer alleen liggen, maar nu doet "stapelen" zo'n pijn.

Omdat de kosten enorm zijn, willen we graag een handje helpen. ELKE EURO IS ER 1!

Ben jij een dierenliefhebber, en wil je helpen de kosten wat te verzachten voor het personeel van Henkie? Doe dan mee met deze actie!

Een ieder die doneert, alvast hartelijk dank!!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
54 donaties
€ 710,00
Doel: € 1.000,00
71%

Deze actie is gesloten.