Help hen die een droom hebben

Help hen die een droom hebben | Geld inzamelen
 
 
Één Doel Één Visie

Persoonlijke motieven:

Vanwege mij beperking kon ik geen normale baan vinden. Maandelijks lig ik zo'n 5 a 10 dagen helemaal stijf van de pijn. Als administrateur kreeg ik het advies om voor me zelf te beginnen, dan kan ik mijn tijd zelf indelen.

Ik heb Financiering gezocht bij bankinstellingen en de Gemeente maar zonder succes.

Ik was teleurgesteld maar kwam er achter dat ik niet de enige was, dat er meer potentiële ondernemers waren met goede bedrijfsideeën die geen financiëring konden krijgen.

 Ik laat me niet zomaar uit het veld slaan. er zijn meer wegen die naar rome leiden.

Momenteel doe ik vrijwilligerswerk een aantal uren per week. Ik wil mensen zo als ik die een goed bedrijfsidee hebben de kans geven om toch iets van hun leven te maken.

Daarom heb ik besloten om een stichting op te richten die potentiële ondernemers helpen hun dromen waar te maken. Daarom wil ik door middel van crowdfunding geld inzamelen om onze dromen waar te maken. Uw vrijgevigheid zal ons helpen onze doelen te bereiken.

Het doel:

Het oprichten van een stichting onder de naam Één doel Één visie

Wat gaan we doen:

Het helpen van potentiële ondernemers met een kleine budget, die een goed bedrijfsidee hebben.

Deze potentiële ondernemers hebben al een lijdensweg net als ik doorlopen om financiëring te krijgen bij een bankinstelling of bij de Gemeente zonder succes. We gaan deze potentiële ondernemers ondersteunen op het financiële vlak en begeleiden hen bij het oprichten van hun bedrijf. Door donaties helpen we deze potientiële ondernemers hun dromen te verwezenlijken. Na het realiseren van hun dromen doneren deze ondernemers jaarlijks een percentage van hun winst aan de stichting. Met deze donanties ondersteun de stichting andere potentiële ondernemers en doneren ook geld aan goede doelen.

Een kleine- of grote donatie, alle beetjes helpen om onze doelen te bereiken.

Iedereen is welkom particulieren en bedrijven.

Tegenprestatie: Bedrijven worden in de toekomst vermeld op onze website.

HELP JIJ OOK MEE? Doneer, like en delen samen staan we sterk. Let's make it happend.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 87,00

Deze actie is gesloten.