Help Happy Bags naar Tuzla

Help Happy Bags naar Tuzla | Geld inzamelen
 
 
Helpt u ons project slagen?

Inmiddels hebben ons project succesvol afgerond! Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken. Benieuwd naar ons bezoek aan Tuzla? Bekijk dan eens onze facebookpagina of website.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Twee jaar geleden zijn wij – Nathalie, Denise, Lizet, Marij, Renee en Gaby – samengekomen om een goed doel te starten. Ons doel is het verspreiden van gevulde schooltassen in de rurale omgeving van Tuzla in Bosnië. We willen de tassen verspreiden onder kinderen in een gebied waar niet genoeg middelen zijn voor het kopen van schoolspullen. Ons project is tweeledig: allereerst willen wij de kinderen voorzien van schoolspullen die zij nodig hebben. Daarnaast hopen wij met onze actie de leerlingen op Nederlandse basisscholen meer bewust te maken van de verschillen in de wereld tussen rijk en arm.

Inmiddels hebben wij de gastlessen achter de rug. De leerlingen van basisscholen in Barendrecht, Rotterdam en Hellevoetsluis hebben met veel enthousiasme een ontzettend grote hoeveelheid spullen bij elkaar verzameld. Op het moment zijn al deze spullenal in tasjes verpakt en staan in dozen klaar om naar Tuzla verstuurd te worden. Alleen zijn wij nog op zoek naar middelen om de kosten voor het transport van de rugzakjes naar de scholen in Tuzla en het transport aldaar.

Van 9 tot en met 16 mei zullen wij naar Tuzla afreizen om de tasjes uit te delen aan de kinderen. Wij staan te popelen! Alleen de tijd dringt ook om het bedrag rond te krijgen, zodat de spullen op tijd in Tuzla zullen aankomen. Wij hebben hard gewerkt om zo ver te komen en willen natuurlijk dat het project slaagt. Om deze reden willen wij jullie vragen of jullie bereid zijn geld aan ons te doneren.

Door middel van de Happy Bags willen wij een beetje liefde, motivatie en enthousiasme sturen naar de kinderen in Bosnië. De Happy Bags staan symbool voor de gedachte dat leren leuk is maar bovenal de basis is voor een goede toekomst. Op deze manier laten wij en de kinderen in Rotterdam zien dat wij de kinderen in Bosnië een goede en zonnige toekomst gunnen. 

Met uw bijdrage kunnen wij dit mogelijk maken! :-)

Wij zijn blij met ieder bedrag!

 

Veel liefs,

Team Happy Bags

 

Wil u ons hele verhaal lezen? Neem dan een kijkje op onze facebookpagina!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
53 donaties
€ 1.474,00
Doel: € 2.500,00
58%

Deze actie is gesloten.