Help Hans Lies opnieuw starten na orkaan Maria!

Help Hans Lies opnieuw starten na orkaan Maria! | Geld inzamelen
 
 
Nederlands stel overleeft orkaan Maria op Dominica, hun eigen hotel volledig verwoest.

In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 september is Dominica getroffen door de alles verwoestende orkaan Maria. Op haar pad heeft deze orkaan helaas weinig heel gelaten van Hotel The Champs van mijn vader Hans Schilders en zijn vriendin Lies van de Kamp. Dagen na te storm wordt er steeds meer duidelijk over de schade en de schrijnende situatie die is veroorzaakt.

Ondanks de goede voorbereiding op de komst van de orkaan is nu duidelijk dat er een tekort is aan eten, drinken en persoonlijke hygiene. Er is geen electriciteit waardoor voorraden op het eiland inmiddels niet meer bruikbaar zijn door de hoge temperatuur. Ondanks de verschillende hulpdiensten die naar het eiland zijn gekomen is bevoorrading van eerste levensbehoefte nog niet op gang en gaat dit voorlopig nog maar mondjesmaat gebeuren.

Wij vragen jullie hulp!!

Met een donatie kunnen wij Hans en Lies gaan voorzien van voedsel, water, persoonlijke hygiene en de eerste spullen om puin te gaan ruimen. Het is hard nodig, zoals je ook op de foto bij dit bericht kunt zien.

In ruil daarvoor onze eeuwige dankbaarheid, wij waarderen dit enorm. Alleen kunnen we dit niet oplossen.

Sandra & Elvira SchildersEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

58 donaties
€ 3.350,00

Deze actie is gesloten.