Help handbiketeam Reade aan een nieuwe handbike

Help handbiketeam Reade aan een nieuwe handbike | Geld inzamelen
 
 
Op armkracht in Oostenrijk een berg op fietsen voor een nieuwe handbike

Op 13 juni gaan wij revalidanten van Reade centrum voor revalidatie en neurologie, het gevecht aan met een Alpenreus tijdens de Handbikebattle. Wij gaan op pure armkracht in een handbike 20 kilometer de berg op fietsen in Tirol. 

We zien de strijd die we gaan leveren als ultiem einddoel  van onze revalidatieperiode in het revalidatiecentrum. W hebben stuk voor stuk ons eigen heftige verhaal en zijn nu volle bak bezig om fysiek en mentaal zo sterk te worden als nooit tevoren. Dit doen we door kei- en keihard te trainen, gezond te eten en onze mentale kracht aan te spreken als we weer eens helemaal stuk zijn gegaan na een loodzware training. Gelukkig krijgen we hierbij hulp van een team van therapeuten van Reade, die vrijwillig met ons aan de slag gaan in hun vrije tijd.

We vertrekken in juni naar Oostenrijk om de zware tocht af te leggen in onze handbikes. De tocht zal het uiterste van ons vergen, ondanks dat we fit en goed getraind zijn. We zijn al kilo’s afgevallen, terwijl onze spierballen alleen maar gegroeid zijn. Daarnaast slapen we beter en zijn we in onze hoofden sterker dan ooit.

Voor de tocht omhoog hebben we allemaal al een handbike (zie foto), maar we willen erg graag dat volgend jaar ook weer een heel team de strijd met zichzelf en de berg aan kan gaan. Hiervoor willen we met z’n allen geld inzamelen, zodat Reade 1 of 2 handbikes aan kan schaffen waarin volgend jaar weer iemand zichzelf kan overwinnen.

Wij werken ons in het zweet! Doneren jullie?

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

122 donaties
€ 3.560,00
Doel: € 5.000,00
71%

Deze actie is gesloten.