Help Handbike Team NH en ontvang cadeau!

Help Handbike Team NH en ontvang cadeau! | Geld inzamelen
 
 
Raakt het fimpje van deze helden jou? Doneer dan om hun battle te realiseren!

Vanuit zijn bed in het Antoni van Leeuwenhoek belde een grote held en inspiratiebron van mij, Kees van Velzen voorzitter van HBTNH, met het verzoek om deze actie te starten:

HANDBIKEBATTLE 2019 OOSTENRIJK

Een gevecht met jezelf en met elkaar. Dat is de HandbikeBattle 2019.

Hand Bike Team Noord-Holland (HBTNH) is het team van ex revalidanten van Heliomare die deze strijd aangaat met teams die ook meedoen met de handbikebattle. Deelnemers worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het zelfvertrouwen te vergroten. Letterlijk door een berg te overwinnen. . Op 13 juni 2019 starten de handbike teams vanaf 1287 meter bij de Oostenrijkse Kaunertalergletscherstrasse en rijden 20 km naar Ochsenalm op 2150 hoogte. Een prachtige klim van 863 meter.

VOOR ONS TRANSPORT TERPLEKKE TIJDENS HET VERBLIJF HEBBEN WIJ NOG € 1.500,00 NODIG: dit omdat de deelnemers met een dwarsleasie alleen met het vliegtuig in plaats van lange autorit daar kunnen komen.

Vanaf een donatie van €10 kun je gratis het boekje DENK KLEIN EN WORD RIJK! ontvangen. Stuur hiervoor een mail via https://www.hansluijendijk.nl/aanmelden/

Alvast hartelijk bedankt voor de support!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

42 donaties
€ 1.560,00
Doel: € 1.500,00
104%

Deze actie is gesloten.